ANNONS

Att två stjärnor får träffas

/

Darling, jag är helt borta i huvudet idag. Jag får vara lite lat och kopiera mitt instainlägg. Jag är helt gone i feber och sömnlösa och sönderhostade nätter.

Tänk vilken lycka för henne att få träffa en så stor stjärna! Ja Annika Herlitz måste trott att hon drömde när bästa Mira dök upp och hon fick agera kör till Frostlåten.
Nä skämt åsido, det är lika stora stjärnor de där två! Igår var det Musikgudtjänst i Veberöds kyrka och Disney var temat. Annika Herlitz gästade och sjöng tillsammans med barnen. My gooooood så bra! Och denna mamman satt och böla för att dottern fick uppleva detta. Tack till Veberöds församling och självaste Annika- rösten bakom Frost.

Mira och Annika

Annika Herlitz-2

6
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00