Mira ska in i bikten

Alltså vännen detta går inte alls bra. Idag blir det till doktor Robert minsann. Suck.. Och imorgon ska vi till Legoland. Jag får ligga på hotellet så får familjen roa sig. Mira är iväg med moster Helen på stranden så att jag  får vila och hon får vila sig från hesa mamsen. Här snackar vi rockenrollfnulan som bräker fram det som ska bli sagt. Mannen kanske tycker att det är lite sexigt, vem vet.

Minns du Disney konserten Mira var med på i söndags? Och vet du vad jag hittade hemma igår? Jo det här:

20190619 1330106375240355921238346.jpg
Jag döööör av skam, pinsamhet och förskräckelse. Mira har stulit och inte från vem som helst utan från kyrkan. Vad säger Gud nu? Blir det en förbannelse med gräshoppor i sängen varje natt eller ska hon få leva på vatten och bröd? Nä, ungen ska minsann in i bikten med en gång och be om vår faders förlåtelse.
Äsch du vet att jag skojar, klart det inte är så farligt, Gud är förlåtande och blomsterkransen kommer tillbaka till Veberöds församling så fort vi har vägarna förbi =).

 1. Sandra skriver:

  Haha, alltså jag bara älskar ditt sätt att skriva, får mig liksom alltid ett gott skratt 😂
  Hoppas du blir bättre snart ❤❤ krya på dig ❤❤

 2. Amanda skriver:

  Krya på dig fina! Haha jag tror nog allt att gud förlåter henne för att hon tog den som du säger jag tror nog han tycker om oss alla 🙂

 3. Jane skriver:

  Hoppas du snabbt är på fötter igen så även du kan roa dig i Legoland.

 4. Haha men tösabiten då 😛 Ajabaja 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..