ANNONS

Mira ska in i bikten

/

Alltså vännen detta går inte alls bra. Idag blir det till doktor Robert minsann. Suck.. Och imorgon ska vi till Legoland. Jag får ligga på hotellet så får familjen roa sig. Mira är iväg med moster Helen på stranden så att jag  får vila och hon får vila sig från hesa mamsen. Här snackar vi rockenrollfnulan som bräker fram det som ska bli sagt. Mannen kanske tycker att det är lite sexigt, vem vet.

Minns du Disney konserten Mira var med på i söndags? Och vet du vad jag hittade hemma igår? Jo det här:

20190619 1330106375240355921238346.jpg
Jag döööör av skam, pinsamhet och förskräckelse. Mira har stulit och inte från vem som helst utan från kyrkan. Vad säger Gud nu? Blir det en förbannelse med gräshoppor i sängen varje natt eller ska hon få leva på vatten och bröd? Nä, ungen ska minsann in i bikten med en gång och be om vår faders förlåtelse.
Äsch du vet att jag skojar, klart det inte är så farligt, Gud är förlåtande och blomsterkransen kommer tillbaka till Veberöds församling så fort vi har vägarna förbi =).

4
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00