Haha min läkare

God Morgon, här är klockan 06:00 och vi har satt oss i bilen och kör just nu på vår årliga Legolandstur som vi gör varje midsommar. Det är minsann fjärde året. Det är med andra ord en tradition som håller i sig.

Igår var jag hos min läkare i Malmö för jag stod verkligen inte ut med min hosta och vill få bot på min Hypoteoros också. Jag var inte nöjd med en annan läkares tolkning av mina prover. Det var inte Robert heller. B12 och järn måste jag äta samt ska jag antagligen börja med Lio (T3). Min glykos var också förhöjt. Förlåt, jag förstår att du inte är intresserad.

Jag fick även penicillin för lunginflammation. Kul på Legoland, men Mira har med sin kompis Amanda och dom är 10 så dom får faktiskt ta och roa sig det mesta själv. Och kolla vad jag lade ut på instastory…

Img 20190619 194928 4306511835659595466402.jpg

Nä nu ska jag vila och ta igen mig lite innan vi är framme på Legoland.

 1. Vilken lyckost du är, som i eländet har Robert, som skriver ut Lio till dig, har förstått att många läkare inte gör det. Sköldkörteln får man liksom läsa på själv och det är inte lätt…. Var rädd om den läkaren. Ha en skön sem och hoppas lunginflammationen ger med sig nu så du kan njuta.

  1. fnulan skriver:

   Ja men jag är lite rädd för det samtidigt. Man vet vad man har idag…. Och precis som du säger är det en djungel med sköldkörteln. Jag är mycket bättre i lungorna tack!! Kram

 2. Eva N skriver:

  Krya på dig!

  1. fnulan skriver:

   Tack snälla Eva <3

 3. Trist att vara sjuk i detta fina vädret!
  Hoppas att antibiotikan hjälper snabbt och att du får hjälp med dina andra besvär.
  Ha en fin midsommar trots allt!
  Kram Kerstin🌸🍀🌸🍀

  1. fnulan skriver:

   Tack fina Kerstin, snällt av dig. Mår faktiskt lite bättre redan idag <3 Kram och jag önskar dig detsamma.

 4. Krya på dig! Men fy så tradigt att vara sjuk nu när det är så fint väder och ni ska till legoland.

  1. fnulan skriver:

   Tack hjärtat!!!!

 5. Åh vad roligt med legoland, det var så många år sen jag var där, ser framemot många härliga bilder där ifrån!
  Jag vill verkligen dit där snart igen, se om man kan hitta ett gäng så man kan dra dit! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..