En liten hälsning från oss

God midsommarmiddag! Vad härligt att vädret ser bra ut, det är vi inte bortskämda med precis.
Jag ska inte sitta vid datorn eftersom det faktiskt är semester, men vi sitter i bilen på väg från Legoland till Ribe så då passar jag på när det inte märks 😉 Barnen är helnöjda och jag är helslut… Jag lovar att berätta mer i detalj sen, jag älskar om jag kan hjälpa dig som läsare med bra resval! Häng med på min Instastory så längee.

Legoland Castle hotel

Vi tog en natt på Legoland Castle Hotel. Det var verkligen en höjdare!!! Jag MÅSTE berätta mer om det, om barnen somnar tidigt ikväll som jag starkt misstänker att dom gör så smyger jag in ett till inlägg. 

20190621 0923497263803885585175177.jpg

Man är aldrig för stor för maskotkramar eller hur!

20190621 0921469016587333330347114.jpg
Efter en god frukost drog vi in två timmar på Legoland till så att tjejerna fick åka det sista. Och nu är vi som sagt på väg till en Vikingaby. Jag önskar dig verkligen en underbar midsommar med de dina. Vi gör det vi gillar mest och gjort i flera år, drar till Danmark. Det finns jordgubbar även här.
KRAM

  1. Lego och en prinsessa, där kan inget gå fel ju 😀

  2. Hejsan.råkade hamna på.din blogg o fastnade med en gång :)har tyvärr inte instastory så får nöja.mig med dina inlägg här:)Glad midsommar 🙂

    1. fnulan skriver:

      Men vad roligt, välkommen in till mig. Just hu blir det en massa reseberättelser men sen blir det normalt igen. Hoppas att du stannar. Kram

  3. Glad Midsommar! Ät en massa jordgubbar och njut av er trip, skoj att följa er på instastory och se allt ni hittar på. Vi får kanske planera in en Danmarksresa framöver känns det som ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..