ANNONS

Barns världsproblem

/

Lilla rara sötaste Mira vad du grubblar, funderar och tänker högt. Det är helt ljuvligt =) Igår var vi en runda i Ebeltofts underbara lilla centrum. Till slut hamnade vi i en leksaksaffär. Vi lät tjejerna få gå in en runda och kolla. När jag kom in så stod Mira där med något litet. OH NO, tänkte jag, inte fler suddgummi!
När jag påpekade det för Mira såg hon trumpen ut. Och sen förstod jag varför när hon förklarade för pappa.

– Jo men pappa, du vet det där när jag liksom har EGNA pengar och ska handla, då hittar jag något men då får jag INTE köpa. Och om jag inte har några pengar kan jag inte köpa nåt ju.
Då skämdes jag lite… Eller nej, jag skämdes mycket.

Ebeltoft

Vackra Ebeltoft, ”huvudstaden” på Djursland med ett gammalt rådhuset från 1571 som är väl bevarat.

Ebeltoft-2

Här är så himla mysigt med spännande gränder lite här och där.

Ebeltoft-3

Ebeltoft-4

Ebeltoft-5

KOLLA in detta lilla huset! Alltså det måste vara det äldsta i byn!
Något annat man verkligen ska kolla på är ju Mols Bjerge, Fregatten såklart samt göra ett besök på Glasmuseet som faktiskt är något för både vuxna och barn. Jag och Mira har varit där tidigare och det kan du läsa om HÄR.

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00