ANNONS

Haha sötaste badankorna och ”pinsammaste” barnboken

/

Åh jag njuter på hemmaplan! Det är inte helt fel det heller. Rasmus och Elise är också här. Jisses vad den ungen älskar att bada =)
I Danmark hittade jag dom sötaste badankorna på Kattegattcentrum. Jag stör mig som bara den att jag inte köpt de båda. Istället köpte jag en bok till Rasmus. Jag fick inte köpa den till Elise för Cornelia så jag köpte den till honom istället. Och vet du Elise ÄLSKAR den och vi garvar ihjäl oss. Varför? Kolla sista bilden….

Kattegattcentrum-33

Kattegattcentrum-32

Kattegattcentrum-34
HAHAHA älskar den!!!! Hon i kassan skrattade och sa att det var en väldigt populär bok för svenskarna. En familj hade köpt fyra dagen innan, tur att dom lämnade en till mig i alla fall.

4
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00