Lego House igen

Vi var på Lego House förra året. Det var en pressresa och otroligt stressigt så vi valde att åka tillbaka i år eftersom Mira ÄLSKADE det och har pratat om det hela året. HÄR kan du läsa om förra årets besök på Lego House.

Legohouse

Mira var inte på sitt bästa humör efter en tidig morgon men så fort hon kom in genom dörrarna blev hon som en stor gul skinande sommarsol.

Legohouse-15

Amanda hade aldrig varit där så Mira visade stolt runt henne.

Legohouse-2

Legohouse-3

Racertävling på liv och död… Du bygger din egen rallybil, sen är det nedräkning till grönt. Det sämsta förloraren var mannen…

Legohouse-16

Här programmeras robotar som ska rädda mammutar från en iskall död. Det märktes stor skillnad hos Mira. Det senaste året har dom haft mycket programmering i skolan och det visade sig genom räddning av många stora bestar.

Legohouse-4

Hela stället är en interaktiv utställning. Snacka om kreativitet.

Legohouse-5

I mitt inlägg från förra året får du veta så mycket mer om själva stället så ta en titt där.

Legohouse-6

Här gjorde vi varsin legofilm. Vi hade så kul så att jag glömde att fota haha =)

Legohouse-14

På vägen hem får du se en legomaskin i action =)
Det är väldigt svårt att få med allt från detta ställe, men det är SÅ BRA, och för hela familjen. Förbered dig på ett par timmar för det behövs för att hinna med. En annan sak som förbluffar mig fullständigt är personalen. Helt otrolig! Dom finns överallt och står där och bygger lego med barnen och ökar på kreativiteten till max. Galet bra!

 1. Åse skriver:

  Jag viste inte att lego house fanns. Men de värkar roligt där. Och häftigt att typ allt var gjort på lego 😁

 2. Kirsi skriver:

  Ja, lego är bra och kul och så, men jag har precis läst en barnbok där ordet kuk upprepades flera gånger, så jag håller fortfarande på och tjuter av skratt. Det var till och med utropstecken med! hahaha.

 3. Katja skriver:

  Wow vilket häftigt ställe! Det hade min Alwin älskat!! Tack för dina tips goding!

 4. Sofie skriver:

  WOW!!! Var finns detta Lego House? Det hade ju min son älskat. Så häftigt. Förstår att hon sken upp som en sol när hon kom in ❤️

 5. Dit hade jag gärna åkt. Jag blir alltid så imponerad av allt legobygge. Minns när jag var yngre och besökte Legoland och såg allt… Så kreativt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..