ANNONS

Värsta biverkningen

/

Hahaha jag har fått sömntabletter av min läkare.  Jag har inte sovit  på en månad så det var dags… Dock så var jag noga med att det skulle vara tabletter utan risk för beroende. Men sen läste jag om biverkningar man kunde få av tabletten och blev skräckslagen!

Biverkningar:
Vissa personer kan till exempel bli trötta eller täppta i näsan.
Nääää du skojar, gud så hemskt. Ska jag bli trött? Åh tusan…. Gud vilka hemska biverkningar på en sömntablett. Förskräckligt. Jag tror att jag får hoppa att ta dom.

Idag har det varit en minst sagt en stressig dag med mycket på jobbet så därför tittar jag in så sent som jag gör. Jag har saknat dig! Hur mår du?

20190708 160723439781121656849001.jpg

Mira har kommit igång och måla som en tok. Vi kanske får anordna en konstutställning? Och vet du vad hon gör det lilla trollet. Hon har äntligen fått sin egen blogg som hon tjatat om jättelänge… Du hittar alltså Miras Corner HÄR

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00