Vad gör du en sån dag?

FREDAG, telefonen till jobbet är avstängd tills på måndag. Idag får Mira önska vad hon ville att vi två ska göra. Det blev ett snabbt svar.
Idag ska vi stå utomhus och måla. JPPIE säger jag, ÄLSKAR att måla. Jag älskar att vara ute. Jag älskar att vara med Mira. Full pott.
Vet du vad ditt barn skulle vilja göra om han eller hon skulle få välja? Skulle du våga släppa kontrollen en dag och låta din raring bestämma? Det gör jag idag. Det ska bli kul att se vad vi hittar på =).
Vi började på bästa sätt, Miras favoritfrulle <3

20190712 1103296829905943968616235.jpg

 1. J skriver:

  Fina Mira 💖! Vilket härligt projekt ni har tillsammans. Ser fram emot mina hmm snoddar som jag säger 🙊🙈. Kramar från mig till er alla 😊 p.s finns risk för att en ofullständig kommentar flög iväg innan den va klar 😳🙄

 2. Marie skriver:

  Ohh vad gott med scones, mums mums

 3. Anna skriver:

  Låter helt underbart! Vad kul att barnen fixk vara med och bestämma ❤️Stor kram vännen!

 4. Anna skriver:

  Låter som en helt underbar dag! Jag tror att jag hade gjort bara dem saker jag mår bra av, dricka kaffe, umgåtts med mina nära vänner och min man ❤️ Kram!

 5. Marina skriver:

  Vilken underbar dag ❤ Om min dotter fick bestämma skulle vi baka hela dagen 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..