ANNONS

Att bli väckt på detta sätt…

/

Haha förlåt att jag skrattar men vi skrämde nog bort ett par besökare i morse. Jag låg halvdöd på soffan, klockan var 12 när det ringde på dörren. Jag blev helt förskräckt, vem kom? Jag som inte hade plockat undan efter min orkan igår (som det allltid blir när jag ska iväg). Familjen låg fortfarande och drog sig i sängen. Om vi ska vara ärliga så sov Mira..

När jag öppnade dörren stod det tre äldre män på trappan och på gatan stod det ännu fler. På riktigt blev jag rädd, jag fattade noll. När den ena väldigt trevliga mannen presenterade sig och berättade vem och vad (Vakttornet) kom för att berätta om förstod jag. Det enda jag fick ur mig var:
– Ursäkta men min familj ligger fortfarande och sover. 
Han tittade då på sin klocka och sen på mig.
– Ja du vet, vi var på Diggiloofest igår så vi är nog lite ”bakis”. 
Samtidigt kommer Mira 9 år med täcket omkring ser och ser smått livsfarlig ut. Mannen tittar med stora ögon på spektaklet och sedan på sin kollega var efter hans säger väldigt vänligt
– Jag tror att vi går nu, men tack.

Herregud, jag inser när jag kommer in på toaletten vad männen utsända av Jehova hade sett. Jo, mig i en tajt nattasärk från 1800 talet, utan BH, tre kilo smink som var utkletat i hela fejjan och ett hår som liknade ett riktigt sånt där ruffs du vet. Sen kommer Mira 9 år och såg allt utom nykter ut… OBS klart hon var men du vet när man ser så där sömndrucken ut.
Det var väl inte konstigt att han gick. Jag tror inte riktigt att vi passade in i det han ville komma och förmedla. Jag tror att han insåg att det var ganska kört. Eller kanske han kommer tillbaka och vill rädda oss. 

20190714 1809177474389126028097827.jpg

Klockan 13:00 åt vi frukost-brunch-lunch.. Mannen slog på stort och jag kände mig som en Drottning.

22
22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00