Back off…..

Herregud här hemma går det vilt och galet till. Här kan det hända hemska saker om man inte lyder och läser Miras lappar.. Kolla bara in denna hon skrämt oss alla med…

20190715 1253572473150965381156271.jpg

Lappen ser ganska skräckinjagande ut med en massa !!!!, och jag undrar om någon vågar röra Nutellan efter det… Eller vänta nu här, jag såg något i sopsorteringen, jag undrar om det inte var en tom burk Nutella. Det konstiga är att Mira har inte ätit den. Vem är den skyldige? Jag visslar och gömmer mig fort som fan.... Utropstecknen kan komma och ta mig..

Alltså denna unge och hennes lappar och brev. Jag sparar dom alla =) Denna lappen är dock den bästa.

  1. Kirsi skriver:

    Åh, ja, det är skrämmande med folk som slösar med utropstecknen (hallå, lämna några till oss andra, liksom!) men jag kan förstå att hon vill skydda nutellan.

  2. Smart drag av Mira att märka ut så ni andra verkligen låter bli Nutellan. Frågan som återstår är ju vad som händer om ni skulle smaka lite på den? Vågar man det?

  3. Madde skriver:

    När det försvinner saker hos oss, eller då min man fiser skyller min man på katten… För visst hade ni också en katt eller har jag drömt??? annars kanske grannens katt varit inne ???

  4. Ja, vem kan ha tagit nutellan? Konstigt att den bara kunde försvinna. Det var verkligen en skrämmande lapp så nutellatjuven kanske låter nutellan vara sen… 😀

  5. Hur kan Nutellan försvinna, när denna lapp var skriven?! Hur vågade någon ta den? Har den skyldiga vågat erkänna? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..