ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Enklare.se

Att göra vuxna och kloka val

/

En stor del i att bli vuxen är att ta ansvar för sin ekonomi. Min pappa har alltid sagt till mig: ”utan pengar kan man inte handla”, men vissa saker måste man ta lån för att kunna köpa. Som vårt hus till exempel, hur skulle vi kunna köpa det utan att ta ett huslån? Eller den nya bilen? Det vi kan göra är att faktiskt vara noga med de val av lånegivare vi använder. Nästa år är det dags för oss att skriva om våra lån och då ska vi se till att samla lån på ett ställe, det är det smartaste vi kan göra för vår ekonomi. Vi kan ha roligare för de pengarna vi sparar genom att vi förhandlar hos flera banker. Ännu bättre är om vi slipper förhandla själv och någon annan gör det åt oss ;).

När jag fick en samarbetsförmågan från Enklare och läste genom vad de egentligen gör fick jag en AHA upplevelse. Om vi ska samla våra lån slipper vi att boka möten med 10 olika banker för att jämföra och få den bästa dealen. Vi får en kontaktperson som sköter det åt oss och förhandlar med ALLA banker. Vi behöver inte rätta oss efter bankens öppettider utan mötena sker när det passar oss eftersom alla sköts online.
Enklare har hjälpt över 200.000 personer att jämföra sin lån och det är gratis och bindningsfritt med support via mail och telefon. Kolla in Trustpilot om du vill se andras omdöme.
Det jag också gillar är att alla banker går via EN kreditupplysning. Du vet väl om att för många kreditupplysningar på dig är dåligt för din kreditvärdighet? Självklart så ska du inte ta några snabba beslut via telefonen! Var noga och förhandla. Det är dina pengar och dom ska du förvalta på bästa sätt.

samla lån

Vårt hus =) Nu är rabatten i full blom. Och vill du veta en rolig sak, min pappa har byggt huset och jag bodde här som nyfödd tills jag var 20. Som 28 åring köpte jag huset av mina föräldrar när dom byggde nytt. Jag flyttade hem med andra ord.

20190406 1733403818763531909785324.jpg

29
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00