ANNONS

HAHAHA roligaste ever

/

Jag tror att min mage är i chock. Den skrattattacken jag fick på Donken igår fick alla mina magmuskler att krampa förlösande av träning. Skrattyoga, släng dig i väggen, åk till Donken med Norrströms med 13 barn så får du träning för ett år framåt. Vi stannade för att beställa och alla i (bussen)bilen skulle säga en och en avd de ville ha. Det var då det hände. Kaoset av mitt skratt likt en griskulting.

Jo, Mirka börjar med sin beställning varpå expediten svarar artigt:
– Får det vara något mer?
Jag beställer…
– Får det vara något mer?
Benny beställer…
Nu började han tystna till lite när han frågade….
– Får det vara något mer?

Mira beställer….
Jag hörde hur han kliade sig i huvudet…
– Får det vara något mer?

Selina beställer…
Nu tog han en suck innan frågade…
– Får det vara något mer?

Jennifer beställer….
Hans röst låter något mer ansträngd..
– Får det vara något mer?
Linnea beställer….
Nu har han panik i rösten..
– Får det vara något mer?
Och så vidare….
STACKARS…

Du fattar? Alltså jag skrattade så jag dog. Jag hörde expeditens frustration och till slut så tror jag att han trodde att det var dolda kameran eftersom jag satt där och gris-skrattade högt och skrek att det var risk för att jag skulle kissa på mig. Snacka om underhållning eller är det jag som är lättroad?

Mirka på donken
Jag kan avslöja att det tog sin lilla tid att få beställningen men allt var med och jag somnade gott efter mitt träningspass <3

20
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00