Haha roliga skyltar!!

Jag hittat så himla roliga skyltar, ÄLSKAR skyltar. Tipsa mig gärna om fler!! Den första skickade min svägerska Anna till mig. Gissa vem som är mannen och vem som är jag?

Toaskylt

Självklart är han den enbente och jag den graciösa sjöjungfrun. Du som inte vet kanske undrar om jag är dum i huvudet men min man är faktiskt enbent och jag är faktiskt inte alls graciös men jag är det när jag kanske tagit ett glas vin för mycket. Då är jag sjukt snygg också för den delen. Känner du igen dig?

Skånes Djurpark-19

Sen har du menyn på Margits bajscafé också. Och vet du, kakorna är formade som bajskorvarna =)

Skånes Djurpark-7

Haha och denna väderprognos, helt klart bättre än Klart 😉
SÖNDAG, jag går på semester ikväll, eller imorgon när jag lämnat över till världens bästa Erika, min kollega. Eller fortsätter jag jobba från Spanien. Det ska bli skönt att komma iväg oavsett. Hur har du det med sin semester?
Många vill läsa artikeln i Sydsvenskan och HD men upphovsrätten gör att jag inte kan lägga den på bloggen. Jag kommer att berätta imorgon vad det rörde sig om. Du som skrivit till mig att du gillade det, TACK!!!

 1. Jag såg en sådan där sten väder station någonstans i landet och fotade den för något år sedan men minns inte var. Skyltar kan verkligen vara hut tokiga som helst

 2. Julia skriver:

  Vilka roliga skyltar! Hittar jag någon rolig skylt någon gång så skickar jag bild till dig 😁

 3. Sofie skriver:

  Det finns så otroligt många häftiga skyltar överallt. 😂 Det caféet lät ju knas, blev inte sugen på något. Haha

 4. Jenny skriver:

  Haha gillar att du har humor 🙂 Det behövs i denna världen. Roliga skyltar 😉 Kram

 5. Va härligt att du går på semester o att du är i Spanien , ha det gott 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..