Hata på du och Nan King igen

Hej hemma i Sverige. Jag förstår att du är avundsjuk på mig just nu. Det är okej. Jag kommer att hata dig nästa gång du är iväg och jag sitter hemma i regnet och fryser. Minns du att vi hade översvämningar när vi var här i april? Ja, men då unnar du nog mig en massa härliga soliga dagar nu. Se till att vara lite schysst vännen.

Mira hittade en hatt på rean, visst är den fin på henne! Hon tyckte först att hon inte var en ”hattperson” men har ändrat sig =)

Vi reser från Kastrup, det gör de flesta i södra Skåne nu för tiden. Så himla smidigt med tågen som går över hela tiden. Till Malmös flygplats finns inga bra sätt att ta sig dit och hem från mer än flygbussen.

OFF WE GO! Nu kommer vi Torrevieja i Spanien och området Villa Martin. Mina föräldrar är också med och det är deras nya lägenhet vi bor i.

Ja så är det, här är alltid öppet för mammas alla ungar och barnbarn. Dock är det inget hotell, här hjälps vi åt och fixar mat, städar, handlar och delar på kostnaden.

Vi åkte snabbt till favoritrestaurangen Nan King som jag har skrivit om tidigare.

BILLIGT, otroligt gott och en stor favorit hos oss alla. Ett måste om man är i närheten!

Och här är varmt… jättevarmt.. Mira var snabb att hoppa i poolen. Ser du henne? Och ser du mannen som är med och kollar henne? Vi har inga problem med att inte få solstolar i alla fall =)

På mina föräldrar takterrass kan man följa solens uppgång och nedgång. SÅ FINT

Vi var så varma och trötta så vi hoppade i jacuzzin. Snacka om utsikt och mys!! Idag blir det sola, bada och åka och handla mat på Al Campo vid La Zeina.

  1. Amanda skriver:

    Njut nu av semestern det ska jag göra, och maten som Mira tog såg god ut och hon ser ut att vara helt koncentrerad på maten 😀

  2. Vet du, jag unnar faktiskt dig resan. Mina svärisar tittade efter hus i Fuengirola (med ett ? på stavningen), men valde att hyra hus, nu hyr de hus på kanarieöarna i stället ❤
    Hoppas ni får en underbar resa tillsammans ❤ (tycker jag är riktigt, riktigt snäll nu 😂)

  3. Njut ni av att ni har bra väder den här gången. Jag vet ju hur mycket iallafall du älskar sol och värme. Mira var jättefin i sin hatt 👒. Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..