Nervöst värre

Oj här är det spänt idag. Det är en stor måndag för en liten tjej. Min lilla bebis Mira är det jag pratar om. Det är nämligen så att min lilla dam börjar på mellanstadiet, på en ny del av skolan, ny klass och nya lärare. Det är ganska stora förändringar när man är nio år. Jag tror dock att det är värre för Miras mamma….
Skillnaden är också att vi inte har fritids längre. Vi ”tjänar” 1.000 kr på det i månaden och det går rakt in i mammans shoppingplånbok. Med lite avdrag för mellis till Mira, men nudlar är billiga =)

Mira började dagen med att sätta en ansiktsmask.. Hahaha jag dog av skratt när jag såg henne och Amanda.

20190818 1016152671086408040536911.jpg
Nu har vi planerat för veckan som kommer. Det värsta är att få i Mira frukost. Det går INTE, hon vill ha varmt att äta och inte mackor och sånt. Lite energi behövs ju ändå. Har du tips? Gröt går inte..
Nu ska vi ta fram kläder och grejer så att vi är redo för sen stora dagen. Mamman följer med och håller handen.

20190818 1016358434699717135729053.jpg

 1. Omelett, äggröra kanske? 🙂

 2. Jenny skriver:

  Haha så söt 🙂 Stora tjejen nu ju. Önskar henne all lycka i skolan kram

 3. Helahea skriver:

  Testa en liten omelett eller äggröra med lite tomat eller paprika, strimlad skinka … snabbt att laga till på morgonen och nyttigt för en liten växande tjej ❤️

 4. Men vad söta! Man ska vara fin första dagen i skolan vettu!
  Jag är själv jätte dålig på att äta frukost så tyvärr har jag ingen direkt fantasi eller tips vad man kan äta! 🙁

 5. Kirsi skriver:

  Härligt med första skoldagen. Min yngsta börjar nian idag. Hjälp. :'(

  Det fungerar inte med varma frukosträtter då? Som ägg och bacon? Omelett eller något? Jag skulle nog se till att spara rester från middagen och värma på till frukost då, om barnet ändå vill ha varm mat. Hoppas att du hittar en lösning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..