Efterdoningar

Nu när vardagståget rullar fram igen sitter jag på morgonen och sjunger tragiskt för mig själv ”Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram….” med Fronda. Vet du vilken låt det är? Jag tycker att refrängen stämmer in så bra på vardagen efter semestern.
Jag rullar fram av all god mat och drinkar och det går i en rusande fart. Ingen kan stoppa vardagen från att komma. Den är alltid där som en både hatad och älskad vän. Eller hur!

20190731 1751363282221291484612091.jpg
Denna skylten pryder väggen hos mamma och pappa i Spanien. Och det är nog några som är slitna efter nästan tre veckor med oss på deras hotell…
20190816 0908474251202442256634516.jpg
Dom hann inte sätta sig på planet hem förrän från Spanien innan de båda nickade till och sov som stockar (både synbart och hörbart..). Det är slitsamt att bli bortskämda på äldre dar, men det är väl verkligen då man ska bli bortskämd av sina barn? För även om det är Mamma och pappas hotell så rullar vi inga tummar när vi är på besök.

 1. Ann skriver:

  När svarar du på frågestunden?

  1. fnulan skriver:

   Åh vad bra att du påminde mig!! Jag har skrivit klart ju, ligger som utkast. Fixar imorgon KRAM

 2. Vilken underbar tavla!
  Ja, ni var säkert trötta allihop – för det tar ju ändå lite på krafterna att bo ihop med andra – familj eller ej! Men ni verkar ju ha haft det underbart iaf! Skönt att plocka fram de minnena när vardagen rullar på i 180.
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..