Det ska va Cornelia till det

Hej bästa vännen, kul att du tittade in! Idag har det varit fullt ös medvetslös på jobbet. Jag sprang snabbt till min vän och frissa Fridha efter jobbet och klippte bort solburret.

Ikväll ska jag på dejt med Åse-vännen. LÄNGTAR som en tok. Vi ska till Malmö Live för att äta och dricka gott med Marcus Samuelsson som ska bjuda på Tacos på Eatery Social i riktig Malmö stil! På tal om att äta. Kolla Cornelias stil när man äter sushi med henne…..

IMG_20190724_184820_460

  1. Åse skriver:

    Haha jag var tvungen att stanna och läsa igen. Åse vännen 😅

  2. Sofie skriver:

    Åh det låter ju helt underbart 🙂 Haha amen ja snart tjej😁

  3. Eva N skriver:

    Det ser finurligt ut tycker jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..