Bröllopsbakis och vad jag gör om natten ;)

Det var värst vad det tog lång tid för mig att hitta in här då, men det har varit kärleksfest i helgen. Jag är inte bakis av alkohol men jag blév otroligt berusad av den kärlek som spirade på bröllopet mellan Annika och Johan igår. Jag ska göra ett inlägg om den vackra dagen men jag måste nog samla ihop spillrorna av mig själv först.

Nu ska jag skryta för vet du en sak, jag är mörkrädd.. Jag har inte kunnat sova utan att ha tv:n på hela natten. Jo, det är faktiskt sant att det är jag och alla bebisar som tror att monstren kommer med mörkret. Jag är fullt medveten om att det är tramsigt, men jag har fått en fruktansvärd ångest med tystnaden och mörkret. MEN se på den, du kan faktiskt lära gamla hundar att sitta. Skillnaden är att jag har lärt mig att ligga =)

Sedan vi var i Spanien har jag inte haft tv:n på på natten! Inte en enda gång, och det känns okej. Jag är skitmallig och vill gärna få en stjärna i kanten för att jag sover som en stock där i mörkret och tystnaden! Mannen skrattar åt mig eftersom jag har en bordslampa stående på golvet men något klädesplagg över som i ett dåligt försök till romantisk belysning. Fattar han inte piken, tanten vill ha som romantisk lööööööööööve.

Img 20190824 212911 2785833925488465257648.jpg

20190825 1616237053868478348608392.jpg

 

 1. Heja dig som iaf släckt tv:n! Det fladdrande ljuset kan inte vara bra för sömnen… En fin nattlampa skulle kanske vara en perfekt present till dig framöver då?

  Kramar

 2. Men jag dööör. Du har lärt dig att ligga i stället för sitta. Jag kopplade inte så 😂😂
  Jag har lärt mig ligga betydde något helt annat för mig, fick läsa flera ggr.
  Tror du texten under hjälpte min snuskiga hjärna 😂😂
  Så nu kan jag inte sluta skratta. Tack ❤❤❤

  1. fnulan skriver:

   Hahahhahha det var det som var tanken 😉

 3. Annika skriver:

  Host! Sedan Cypern om jag får be 😘❤️

 4. Annika skriver:

  Host! Sedan Cypern om jag be 😘❤️

  1. fnulan skriver:

   Nä du hjärtat… Sov med tv på efter det ♥️🙈

   1. Annika skriver:

    1 vecka klarade du utan 😉

    1. fnulan skriver:

     Hahhah njae…… hur mycket sov jag den veckan darling? NADA

 5. Amanda skriver:

  Haha. Du är inte ensam jag kan också fortfarande vara mörkrädd det har blivit bättre men kan fortfarande tycka att det är obehagligt. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..