Jag hittade ett recept på City Gross sidan med matkassar, där brukar jag faktiskt leta efter inspiration om jag behöver. Denna gången hittade jag ett i Viktväktarkassen som verkade gott, enkelt och snabbt att tillaga. Ursprungsreceptet hittar du HÄR. Ingredienser till fyra portioner: 600 g kycklingfilé (tre stora) 1/2 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 röd paprika 250 g champinjoner 2 tsk rapsolja Kryddor; cayennepeppar, chili flakes, lökpulver, paprikapulver, vitlökspulver, salt och peppar ca: 6 dl vatten 2 st hönsbuljongtärningar 250 g pasta typ fusilli 2 dl Mini fraiche 5% Parmesan till serveringen (1 msk per portion) Gör så här Strimla kycklingfilé, hacka löken och vitlöken, strimla paprika och dela svamparna. Bryn kyckling i en het gryta med lök och vitlök. Blanda sedan ner grönsakerna och låt dessa steka med en liten stund Strö över kryddor och rör runt. Ta hellre för lite och smaka av senare. Häll på vattnet och buljongtärningarna och när det kokar lägger du i pastan som får koka färdigt enligt anvisningar på paketet. Behövs det mer vatten så häll på det. När pastan är färdig häller du på Mini fraichen och smakar av kryddorna så att det blir lagom starkt till just dig. Servera med lite riven parmesan ovanpå och gärna något grönt för utseendets skull =)Smartpoints/portion: 10Äter du LCHF eller låg-carb. Bort med pastan och ta fetare creme fraiche! DONE. Det ser kanske inte så smarrigt ut men det var VÄLDIGT gott. Nu har jag fyra matlådor till jobbet, perfekt!!! Andra av mina Viktväktarrecept hittar du HÄR