Dålig fart i sänghalmen?

Haha jag måste bara ta upp detta. Jag vet inte om det ligger något i det men kanske. Vi kan inte ignorera det i alla fall. Håll i dig nu, det kan bli pinsamt. I alla fall om du frågar mina barn eftersom deras mamma ALDRIG gör DET.
Jag läste någonstans för många år sedan och jag har tänkt på det massor sedan dess. Jag läste att om man har ett dåligt sexliv ska man som första åtgärd ta bort alla foton på sina barn i sovrummet. Hahaha, jooo det är sant. Om man har foton på barnen i sovrummet och har ”humpabumpatid” så kan man undermedvetet få känslan av att barnen tittar på.

Visst låter det inte helt galet, vad tror du? Jag kan säga så mycket som att jag har INGA foton på NÅGON i sovrummet sedan jag läste det, varför riskera ett bra ”humpabumpaliv” liksom 😉 Och varför är det ofta barn inblandade när det handlar om ett dåligt sådant, skitungar.

20190811 2035128433303960923434994.jpg
Och tänk bara så pinsamt att ens mamma och pappa gör ”det”… ojojoj 

 1. Åsa skriver:

  Hörde en kommentar för många år sedan som var typ ”alla har sex utom vuxna barn och deras föräldrar” och den stämmer väl?

 2. Ha ha, låter rimligt! Har inga foton alls i sovrummet 🙂
  Kram

 3. Kamilla skriver:

  Tror faktiskt att det kan stämma. Sovrum som är tapetserade med foton på barn känns ju inte så sexiga eller humpadumpiga som du säger. De blir mer söta och OJ så gulliga…Så bort med alla barnfoton i sovrummen NU

 4. Åse skriver:

  Haha jag har också läst de 😅 jag har inga foton på barnen i sovrummet 😅

 5. Amanda skriver:

  hahah 🙂 jag har aldrig fotton på någon i mitt sovrum heller 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..