När man missar något viktigt

God Morgon Fredag. Jag är ledig men jag jobbar :). Så är det ibland och det är bara att köpa läget. Mira har cyklat iväg till skolan och Cornelia sitter i föreläsningssalen på högskolan i Kristianstad. Mina töser.

Det var lite synd om Mira häromdagen. Hon tappade en tand i skolan. Och då menar jag TAPPADE. När hon kom hem och skulle visa mig hade den försvunnit på vägen. Mira hade alltså tappat en tand i dubbel bemärkelse 🦷. Så… då blev det lite ”tannagnissel” såklart. Haha förlåt jag ska sluta..

Mira tog i alla fall tag i saken. Vissa saker får man inte missa… Vi får väl se om lappen hjälper. 

20190830 073915461714293853269812.jpg

 1. Mina skriver:

  Vad gullig hon är ❤ Samma sak händer här i lekparken men jag fick lova att hälsa tandfen att tanden fanns någonstans ute i parken. Tandfen, som är så snäll, kom med en peng så allt löste sig ❤

  1. fnulan skriver:

   Vilken tur!! Jag får lösa något. Tänkte en överraskning när hon fyller 10 =) Paket från tandfen kanske.

 2. Åh det där har hänt här med. Eller rättare sagt Walther la tanden i ett glas vatten på diskbänken för att ta med in till sitt rum efter tandborstning, och hans far tömde glaset o diskade ur det, såklart lyckades tanden åka ner i vasken. Walther blev sååå ledsen, men hans pappa fick skriva ett brev o be om ursäkt och att han vädjade till tandfen att ändå ge Walther en slant!

 3. J skriver:

  När man tappar en tand o sen förlorar den så är det faktiskt dubbel slant från tandfen! Trevlig helg 💖

 4. Helena skriver:

  *ha ha* såg en tjej på HKR häromdagen och tänkte ”- oj vad hon är lik Cornelia”, nu vet jag att jag inte såg i syne! Hoppas att hon ska trivas på HKR 🙂

 5. Jenny skriver:

  Haha, awe. Stackars Mira. Men jag tror nog att tandfen kommer på besök ändå 🙂 Kram till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..