ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Distriktstandvarden

Gapa stort!

/

Idag damp det ner ett mail i inkorgen, ”Vi har reserverat en tid för dig”. Det var TYVÄRR inte någon inbjudan till en makeover delux eller resa till Maldiverna. Det var något helt annat, TANDLÄKAREN. Jag gillar verkligen inte tider hos tandläkaren det är inte min grej alls. Det kostar mycket och det gör oftast ont. Minns du att jag gick med tandvärk dygnet runt i nästan ett halvår som inte gick över vad vi än gjorde? Jag satt och grät av smärta, och det finns knappt något värre än tandvärk. Då vill man ha tid direkt, helst igår.

I min lilla by finns det EN tandläkarmottagning och är det akut är det typ kört om inte någon annan patient avbokar sin tid. Och akut tandvärk, den är verkligen akut. I Stockholm hade jag kunnat boka tandläkare i princip när som eftersom det finns många alternativ. Ett bra exempel är Distriktstandvården med hela 24 kliniker till sitt förfogande (med grymma recensioner). Om du bokar en sista minuten tid där så får du besöket under halva priset på undersökningen! Det är så bra för de som struntar i att gå till tandis för att dom inte har råd. Det kan underlätta massor i plånboken (och tänderna) om man kan utnyttja det erbjudandet.

Så kära vän, gapa stort och GÅ TILL TANDLÄKAREN, det blir så himla dyrt att låta bli! Och jag lovar att det gör bara ondare för varje dag du blundar för eventuella hål. Se på mig, jag fick dra ut TVÅ tänder….

20190903 14384251222475974166791.jpg

KOLLA, visst hamnade regnbågens slut i min bil igår? Mira och jag höll på att svimma av lycka! OBS Mira tar bilden inte jag!

21
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00