I väntan på…

Hej vännen, idag blev det ju alldeles kaos på morgonen men nu är jag ikapp dagen. Mår du bra? Och då menar jag verkligen att du ska svara hur du mår. 
Jag mår ganska bra. Jag har lite problem med åldersnoja, dödsångest, värk i ryggen, har vänner omkring mig som inte mår alls bra och ont i fötterna när jag stiger upp ur sängen på morgonen. Min kropp mår ändå bra men det är lite för mycket kilo på den just nu. Annars är livet underbart.

Idag var det gamlamormors tur att hjälpa Cornelia och Rasmus att hämta Elise på förskolan. Jag gjorde det igår. Det är hennes första ”riktiga” vecka och för att slippa för långa dagar får vi gamla ställa upp. Cornelia har väldigt långa dagar i skolan nu i början. Och för att hon inte ska bryta ihop mer av separationsångest ställer vi upp så gott vi kan. Det är väl det familjen är till för <3

20190910 171122409397305704750130.jpg

Här står hon i fönstret och tittar efter mamma <3. Ja jag var där en liten stund, jag fick ju kolla så att gamlamormorn klarade sitt uppdrag! Och det gjorde hon galant.

20190910 17292026866936277129701.jpg

 

 1. Men kära nån, allt på en gång, nu får allt tanta ge sig, upp och hoppa och på med skratt terapi. Jag kan skicka över en bild som du kan skratta åt 😂😂
  Jag mår mycket bättre i dag, tackar som frågar *bockar och niger,*

 2. Amanda skriver:

  Usch ja för dödsångest jag brukar få det tillochfrån och det är inte alls kul. Så gullig bild på gammelmormor och Elise 🙂

 3. Mina skriver:

  Har än så länge klarat mig från åldersnojan men man vet aldrig när den slår till. Krämporna finns och de där extra kilona finns där. Ta hand om dig fina du ❤

 4. Mår ganska bra, ska inte klaga över mina småkrämpor som förkylning, och hälsporre som tydligen fortfarande bråkar lite samt övervikt. Men det är ju bara trams i det stora hela.

  Så mysigt för Elise att ha så många familjemedlemmar runt sig. Måste vara skönt för Cornelia att veta att hon är i trygga famnar när hon själv inte kan vara där.
  Kram

  1. fnulan skriver:

   Åh hälsporre har jag haft. Fy fan vad ont det gör. Min försvann med laser!! Kollat upp det? Kram

 5. Liw skriver:

  Haha här finns också en del ålderskrämpor. Hände något när man fyllde 40 😳 Om man överbelastat sig försvinner det inte lika fort längre.

  Annars är det bara bra 😂🤣
  Skönt med både mormor och gammelmormor som ställer upp 👍
  Kramar

  1. fnulan skriver:

   Hahaha ja det händer mycket då =))) Men även härligheter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..