Kan killar kan vi

Skärmklipp 2019-09-11 09.41.08

Nu ska du få höra en hemlighet. Jag blir alldeles kär i min man när han tar på sig vissa speciella kläder, faktiskt så blir jag JÄTTEKÄR. Hör på detta vännen, när mannen går ut i garaget och drar på sig arbetsbyxorna och den skitiga och välanvända tröjan går hjärncellerna igång. Herregud, den där flitiga, arbetsamma och snygga mannen är min ju! Det är så sjukt manligt med arbetskläder! Och då menar jag inte uniform!

Midjebyxa_e_s_motion_ten_dam-158309-0-636987661993058271

Foto från engelbert och strauss

Och då undrar jag såklart, är det samma sak om mannen ser mig i arbetskläder? Det har han nog ALDRIG gjort. Det är på sin höjd ett par gamla mjukisbyxor med hål i, en tisha med färg på och ett par foppatofflor när jag ska slita här hemma. Han hade kanske uppskattat om jag också kom med riktiga arbetskläder som jag uppskattar när han gör det. Hummm… kan det vara så? Jag måste fråga honom ikväll.

Alltså visst är det snyggt? Jag tycker att det är super läckert. Dessa arbetskläder finns hos engelbert strauss. Dom har kläder för både kvinnor och män i alla yrkeskategorier. Jag tycker att deras utbud är bra eftersom dom är både snygga, prisvärda och funktionella. Jackan du ser på bilden med huva är min stora favorit. Den behöver du inte bara använda på jobbet eller när du sliter hemma, den kan du ha annars också.

Hybrid_huvjacka_kofta_e_s_motion_ten_dam-158302-0-636983594849700731

Foto från engelbert och strauss

Och har någon sagt att arbetsskor måste vara fula för att vara säkra? Glöm det, kolla dessa läckerbitarna som är både snygga och trygga…

 

e_s_S3_skyddsskor_Spes_Mid-126115-0-636692486646039980

Foto från engelbert och strauss

Nu ska jag kolla vidare och leta upp lite snyggt till mannen på engelbert strauss. Jag hoppas på att se honom dagligen i stassen🤪

 1. Kamilla skriver:

  När jag jobbade som förskollärare hade jag ofta jobbar brallor ute på gården eller när jag jobbade uteprofil. Så smarta och praktiska

 2. Ja vissa killar jag kollar med arbetskläder är på något sätt riktigt läckert 👌🏻

 3. Åse skriver:

  Haha jag är lika Dan. Särskilt när dom kommer med lite skitiga arbets händer också 😁

 4. jessica skriver:

  hmm ja tror absolut det finns kilalr som tycker det är wow med tjejer i arbetskläder lika som visa tjejer tycker det om killar. det beror nog bara på smaken tror jag. intressant ämne i alla fall fick mig att fundera lite såhär på kvällen ❤

 5. Hahaha du är ju för rolig 😊 ett härligt inlägg skulle vilja veta vad han svara när du ställde han frågan 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..