Dagens utgifter….

Oj, det blev en dyr dag… Men en nödvändig sådan. Det är tur att vi varit sparsamma för nu kostar frugan i huset en massa cash 😉 Jag ber dock om ursäkt för mindre smickrande bilder. Det senaste året/halvåret har varit ganska tufft för min del och det märks direkt på hur jag tar hand om mig själv. Jag gör det inte med andra ord. Nu måste jag skärpa mig. Mannen kan få två 23 åringar i utbyte mot mig så jag måste verkligen hålla mig i schack så länge det går 😉

Img 20190913 1628037157211544275694587.jpg

Jag började med att hämta min glasögon. Tant behöver två par. Ett par för bilkörningen i mörker och ett par att läsa med. Jag måste berätta en rolig grej. Optikern tyckte att jag skulle ha progressiva istället. Öööö okej, jag vet inte hur ofta man kör bil i mörker och läser samtidigt. Jag gör det inte i alla fall.

20190913 1717098206808483544909487.jpg

Sen åkte jag till IKEA för att ”bara” handla en liten grej till badrummet. Det blev en hel servis. Fatta att de kostade 5 kr styck! 45 delar x 5 kr= 225 kronor för allt!! Jaaaa jag erkänner jag tog fram kalkylatorn för att räkna ut det.

Jessner Peel Malmö

Och sen blev det ett besök hos Emilia. Jag smög in försiktigt. GUD vad jag skämdes eftersom jag inte varit hos henne på flera månader. Jag fick beröm för att jag smort in mig med 50 och haft keps hela sommaren, men mitt ansikte är så solskadat… Jag har bokat in mig på att göra en omgång med kemisk peeling som heter Jessner Peel”. Jag skrattade lite när jag läste om behandlingen:
”Rekommenderas till en äldre rynkigare hud, en hud med mycket pigmenteringar eller en hud med acne/acneärr” 
Va faaaaan…. Det går utför. Och jag skrattade ännu mer när jag berättade för mannen att jag kommer att fjälla av massa med hud om tre dagar och han sa:
– VA betalar du för det? Japp kärleken det gör jag.
Herregud vad den där peelingen kändes! Jag var tvungen att ligga med en fläkt till ansiktet haha.

20190913 1804224829232816041678831.jpg

Nu sitter Mira ute på studsmattan med sin kompis Lykke och äter fredagspizzan. Det är så roligt att hon har hittat nya kompisar i klassen. Lykkes mamma och jag har känt varandra i många år så det är lite extra kul att tjejerna hittat varandra.

 1. Annika skriver:

  Den där servisen – jamen jag älskar den! Har stora tallrikar, små, skålar, dom är så enkla och lätta och tar ingen plats i diskstället (har ingen maskin) och OM man tappar någon och den går sönder – 5 spänn liksom!!!!

 2. Yela skriver:

  Åh så snygga glasögon, passar dig perfekt ju vännen! Skulle också behöva nya, mina är minst 10 år haha. Har också en sån servis, såå bra! Kram

 3. Josse skriver:

  Diggar verkligen de första glasögonen. Jag måste också skaffa nya , mina glider av hela tiden och Gud så irriterande de är när man kollar ner och de är vid nästippen.

 4. Kamilla skriver:

  Vilket kanon fynd du gjorde. Jag hade ocxkså mer än gärna hittat det fyndet….Så mysigt de har det på studsmattan flickorna med pizza direkt ur kartongen

 5. Åse skriver:

  Sådär brukar våran diskmaskin se ut efter ikea resa åh 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..