ANNONS

Ring min plånbok

/

Igår gjorde jag en efterlysning på min Facebooksida (du följer väl mig där?). Jag kunde inte hitta min plånbok och bad folk ringa till den eftersom den inte svarade när jag gjorde det. Kristina tipsade om att i stället prova ett sedelnummer men det hjälpte inte. Och vet du det mest konstiga, MANNEN hittade den, bland sina kläder. Jag tror INTE ett dugg på att han ”råkade” hitta den. Han hade säkert gömt den nu eftersom jag är på väg till Göteborg. Smart drag men han insåg nog att jag behövde den för att kunna legitimera mig när jag ska in på festen. Kan inte jag bevisa att jag är 18 kommer jag ju kanske inte in. Snacka om att slösa med pengar!

Idag blir det releaseparty för Johannas nya receptbok, Middag hos mig, jag längtar efter att få lukta på den och se alla smarriga recept. Den ser helt magisk ut. Och festen Johanna hade förra året gick inte av för hackor. Det blir en lång kväll… I know…

20190918 1302088288323462749320798.jpg

Jag har mött upp Åse och Daniel på tåget så nu ses vi i dimman <3

2
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00