ANNONS

Varför jag försvann?

/

Jag försvann från jordens yta i torsdags. Fullständigt. Jag pumpade ut lite utkast så att du inte trodde att jag struntade i dig. Det skulle jag aldrig göra (men gjorde det). I torsdags när jag kom från Göteborg kom mina fina svärföräldrar från Finspång, samtidigt hämtade jag Elise på förskolan. Efter det var det fullt ös…

Vellingeblomman 2019-48-2

I fredags var vi på Vellingeblomman och kollade in deras Halloweenutställning och pumpautställningen i ”Fantasy Garden”.

Vellingeblomman 2019-35-2

Alltså jag blir lika förvånad varje år. Vilket jobb dom lägger ner på alla årets utställningar. Galet bra!

Vellingeblomman 2019-43-2

Mira hade studiedag, mannen var ledig och vi hade Elise eftersom förskolan hade planeringsdag. Så allihopa åkte iväg. Så himla mysigt.

Vellingeblomman 2019-32-2

Dom därade två!

Vellingeblomman 2019-27-2

Vellingeblomman 2019-22-2

Vellingeblomman 2019-15-2

Det är en prövning att vara ”småbarnsmormor” i ett dygn. Elise var ett dygn hos oss för att underlätta för familjen. Älskar att vara med henne men var så trött efter festligheterna på onsdagen.

Vellingeblomman 2019-11-2

Vi gick halloweenrundan. Alltså… så bra. Och tänk att allt är GRATIS! Såklart handlar man något med sig hem eller fikar, men det behöver man ju egentligen inte.

Mira 10 år-21-2

I lördags började vi med kalas för den snart blivande 10 åringen (på tisdag). På dagen bjöd vi på korv med bröd och goda kakor. Jag berättar mer för dig sen om det, men tårtan har Mira fixat! Biskvierna och blåbärskakan fixade älskade svärmor.

Mira 10 år-42-2

På kvällen var vi 13 som åt mat och spelade bowling på O´learys i Ystad. Mira var överlycklig!

Tårta Mira-7

Och vet du en sak, jag gjorde TRE strike i en runda. Det har ALDRIG hänt.

Johannamuseet-02-2

Och idag blev det att visa upp lite av vår omgivning i närheten. Vi började på Johanna museet. Jag blev alldeles chockad över hur bra det var. Att jag inte har varit där tidigare. Det kostade 75 kronor för oss vuxna att gå in och det var det väl värt.

Johannamuseet-13-2

Manfred är mannen som startade detta museum som är alldeles full av skatter från många tidsepoker i Sverige. Nu är det hans son som tagit över. Det bästa var när han gick runt och visade upp en del av alla skatter. Musikmaskinen han står och håller i tog hans far tre år att bygga ihop eftersom allt kom i en enda hög. Idag spelar maskinen vacker musik.

Johannamuseet-06

Mira älskade att man kunde spela flipperspel, testa jukebox. Jag förklarade att det var som dåtidens Spotify <3

Johannamuseet-18

När vi var klara åkte vi vidare till Svaneholms slott som är så vackert och ligger som en dröm.

Johannamuseet-21-2

Johannamuseet-24-2

Och till sist åkte vi till Sjöbo Kaffestuga och fikade hemmabakat. Vilka härliga dagar!!

1
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00