ANNONS

Födelsedag x 10

/

Igår ville jag vila från sociala medier, det var helt och hållet Miras födelsedagsdag. Och faktiskt den 10:onde i ordningen. För mig känns det stort, för Mira var det ännu större. Du ska veta en sak att den lilla knodden tog tre dagar på sig på BB för att hon skulle ploppa ut. Skitunge. Vi började fira i lördags med korv med bröd och tårtkalas på dagen och bowling på kvällen. Och på självaste tioårsdagen blev det firande med bara ”vi”.

Mira 10 år-6

Det är stort att fira 10 år! Tänk att det är två fulla händer. Mira har inte sovit så mycket de sista dagarna av spänning.

Mira 10 år-2

Tårtan ordnade Mira själv och det var en ordentlig sockerbomb minsann

Mira 10 år-5
Gult… allt är gult för Mira just nu.
I tårtan hade vi ett lager med duokräm, ett lager med mosad banan och en med sylt och en med grädde. Den gula grädden är bara färgad med karamellfärg.

Mira 10 år-9
Och på morgonen på självaste dagen blev det en tallrik med hallon som Mira älskar och mammas pannkakor. En liten skål med farmors kakor var också på brickan såklart. 
Mira 10 år-10
Såhär glad blir man när man får det man önskar. En alldeles gul Ukulele =)

Mira 10 år-13

Detta fick Mira av oss en gul Ukulele, en femårsdagbok och ett par Heelys (gympaskor med jul på).

Mira 10 år-17

På kvällen var vi på Pinchos och firade!

Mira 10 år-16

Det var en härlig kväll och när vi kom hem så kom Cornelia, Rasmus och Elise hit och fikade kladdkaka. Nu på morgonen är Mira så trött så att hon knappt orkar stå upp.. Det är vi alla. Att fira födelsedag tar på krafterna när man börjar bli gammal ❤️

1
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00