Alltså mamma vad gör du?

---Innehåller affiliatelänk---

Lyssna här vännen. Senast när jag träffade Åse (i onsdags) hade hon återigen sina favorit hängen till öronen. Jag surade för att hon har så många och jag har inga. Jag påpekade också tydligt att jag snart fyller år. Åse skrattade åt mig som bara den. Jag berättade också för henne att om hon hade dubbletter kunde jag ta emot dom som var hela ;).
Det blev mycket skratt i alla fall.

Och sen då, vad händer. Mira har 10 års kalas på lördagen. Vad kommer mormor och morfar med till henne i present tror du? Jo ett set med smycken från just Lily and Rose. Alltså. Jag är 4(host)nåt och äger inte ett endaste. Det är brist på respekt från min mamma.

LILY AND ROSE

Alltså så himla fint set till en tioåring. Mira var alldeles överlycklig. Och *snyft*, det hade jag med blivit, *snyft*.

LILY AND ROSE-2

Nu har jag i alla fall kollat så att jag kan köpa till mig själv och skriva att det är från tomten. Det finns en del Lily and Rose på Ellos och ibland får man sms med bra erbjudande med rabatt. Jag ska verkligen hålla utkik.

20190922_092954

Mira är så rädd för att bära smyckena för att dom är så fina. Jag tänkte att jag kan hjälpa henne. Jag kan ställa upp.

  1. Amanda skriver:

    Det var väldigt fina smycken Mira har fått av mormor och morfar. Gillar halsbandet på sista bilden. Blev lite sugen själv på det 🙂

  2. Jag brukar också tycka att Åse har så fina öronhängen. Kan aldrig själv bestämma mig för några med lite färg…
    Håller tummarna att du får några fina i december 🙂
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..