Kidnappad och hur tänkte jag

Ibland undrar jag hur jag (inte) tänkte. Det blir tvärstopp och hjärncellerna fungerar inte över huvudtaget ibland! En måndag var det så. Allt körde ihop sig FULLSTÄNDIGT och när den inre stressen kommer kan jag inte tänka rationellt. Mina hjärnceller går i vila som försvar och orkar inte med mig.

Mannen var bortrest, Mira skulle få skjuts till teatern i Lund och jag hade hämtat Elise på förskolan. Pappa Rasmus skulle komma och hämta henne innan jag skulle på ett föräldramöte. Och när föräldramötet var slut skulle Mira komma hem med skjutsen igen. Allt var planlagt in i minsta millisekund. Allt gick åt skogen när teaterskjutsen blev sjuk..

Jag fick alltså dra med mig Elise till Lund och lämna Mira på teatern som var knäckt för att jag skulle missa föräldramötet och tvingades vänta två timmar på henne i Lund. Jag är dum i huvudet: jag bestämmer mig för Nova Lund (köpcentrum)- Jag glömde den lilla detaljen- ingen vagn-inga blöjor…. Och det precis som du tänker att det skulle gå. Åt helvete…

Behöver jag ens säga att en vrålhungrig Elise bajsade ner sig, sprang överallt med en svettig klimakteriemormor efter sig? Det värsta av allt var att jag fick gå på blöj- och tvättlappsjakt med en stinkande och skrikande unge. Jag hittade en pappa med två barn och höll nästan på att bryta ihop av tacksamhet när jag fick en blöja och några tvättlappar utav honom. När jag gick tänkte jag att han tänkte:
– Vilken idiot, åker iväg med en 1 åring utan vagn och blöjor. Vissa ska inte ha barn. Ungen måste vara kidnappad.
Och då sprang jag det fortaste jag kunde… av skam..

20190822 1050473238509062929356744.jpg
Men hon blir alltid förlåten <3

 1. Amanda skriver:

  Jag blir ju lite full i skratt men jag kan verkligen tänka mig att just där och då var det jobbigt. Men du är duktig fixade det och mannen var snäll som gav dig blöja 🙂

 2. Ullie skriver:

  ja men huur är det ?? Ibland alltså så händer bara allt på en gång och ja orkar inte med varför händer olyckor då man ingen blöja har med sej annars så 🙂
  skönt allt löste sej iblan har man lite tur oxå
  kram kram

 3. Det här med att det kommer bajs när man inte har någon blöja (eller hundbajspåse 🙂 ) är ju såå typiskt!

  Men vilken tur att du är så handlingskraftig att du frågade någon med småbarn om blöja!

 4. Anna skriver:

  Är detta klassat till att göra en fnulan? 😉 men vet du vad även om det var PISS jobbigt så löste du ju det, det betyder ju bara en sak att en fantastisk mamma är du och en fantastisk mormor. Att klara såna utmaningar är verkligen att se upp till! ❤️

 5. Sabi skriver:

  Du fixade det så galant!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..