Eftermiddag med mojjan

Mamma och jag unnade oss en eftermiddag i Malmö bara hon och jag. Det är så sällan vi gör något på tu man hand så det var mysigt. Fika, prata, skratta och prata minnen. Som vanligt var det jag som körde i Malmö. Mamma totalvägrar, det är farligt att köra i storstan. Jag tvingade henne att följa med mig när jag skulle till Joanna och fixa fejset. Hon vägrade sprutor så hon fick besöka Emilia istället som är lite snällare (om man vill).

20190927 1029014323790816322003991.jpg

Kolla min vackra mamma, kan du förstå att hon VÄGRAR att göra ansiktsbehandlingar! Jag bokade en tid till henne utan att hon visste om det. Annars hade hon inte hakat på. Trams-tant. Mamma fick äran att ta en klassisk ansiktsbehandling med lite diamantslip, plock och färg av bryn. Hennes leende var väldigt stort när vi åkte hem. 

20190927 1029397951482548559422489.jpg

Jag frågade mamma varför hon inte går på ansiktsbehandling och jag blev inte förvånad över svaret. Hon (och jag) har svårt för den ”perfekta hudterapeuten”. Förstår du vad jag menar då? Innan jag började gå hos Emilia var jag hos en annan och jag skämdes när jag gick dit. Hon var onormalt perfekt slät och glansig i ansiktet. Det gjorde att jag bara låg bara där och tänkte på hur hon såg alla mina hemska gubbahår i ansiktet och öppna äckliga svarta porer.
Det känns inte alls så med Emilia. Hon skrattar högt och hjärtligt och pratar om sina egna brister och fel och bjuder på sig själv. Det är okej med stubb på hakan, no big deal. Alla har dom som Emilia brukar trösta mig med, och sen kommer det där härliga skrattet.

20190923 1225514672386890708588672.jpg

Jag gjorde mitt årliga besök hos världens bästa Joanna i Malmö. Det var dags för lite rynkbehandling och kärlek på punkterna mot migrän. Tidigare har jag haft fillers i läpparna men jag sa faktiskt till Joanna att jag vill inte ha det, dom är bra som dom är. Om man har gjort fillers några gånger så behövs det inte så mycket mer efter ett tag. Det stannar liksom kvar.

20190927 1030142920976474278734713.jpg

Det bästa med Joanna? Hon säger heller aldrig vad jag borde göra, skulle kunna göra, hon frågar MIG vad JAG tycker och vill.  Framförallt uppskattar jag hennes ärlighet… Jag ville ha lite lyft i mungiporna men då sa hon att om jag hatar mina hamsterkinder just nu som jag sagt till henne, så skulle dom bli ännu större. Så det hoppade jag. Hon stöttade också mitt beslut att inte ta fillers i läpparna trots att hon lätt hade kunnat tjäna pengar istället. PROFFSIGT!

 1. Kamilla skriver:

  På fredag är det dags för mig att möte de där sprutorna. Bästa för att slippa den spänningshuvudvärk som jag ofta lider av om jag inte har botox i glabella. Viktigt med en person man har förtroende flör

  1. fnulan skriver:

   Ja det är det allra viktigaste!!! Kram

 2. Ja det är så ett proffs gör, ärlighet framför pengar 😀

 3. Amanda skriver:

  Hon låter verkligen som en toppen tjej. Jag har faktiskt hört nånstans att botox kan vara bra om man vill få bort migränen/lindra den. Stämmer det? 🙂

 4. Marie skriver:

  Sådant är viktigt att man blir behandalad så precis som du säger, se till kundens bästa och inte bara tjäna pengar. Samt så härligt med hon Emilia, jag hade också blivit besvärad av att känna att ngn ska glo hur jag ser ut med alla deffektier och man tvingas få dem ganskade

 5. Maria skriver:

  Så kul att du också säger Mojan🥰
  Det kallade jag med min mamma.

  Ha en fortsatt fin dag
  Kram Maria 🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..