ANNONS

På väg med bästa <3

/

Åse å jag <3 Lite lulliga och gulliga på vår resa till Nerja <3

Nu när du har vaknat precis så är jag på plats på Palma tillsammans med 40 andra tjejer och bästa Åse. Min bästa reskamrat. Vårt flyg gick 6 på morgonen, snark. Nu ska jag utmana mig själv i ett par dagar och se om jag kan komma igång. Jag hoppas att du hakar på och hejar som bara den.
Det kan vara så att jag ”råkat” glömma mina träningsgrejer, man vet ju aldrig vad jag kan hitta på med. Hoppsan hejsan…

Jag ska försöka njuta av dessa dagarna så hoppa in på min Instagram för jag misstänker att jag kommer att vara som mest aktiv där.
KRAM nu kööööööööööör vi!

9
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00