Mardrömsstart

Hej från ett soligt och varmt Mallorca som inte jag fick se den fina sidan av igår precis. Tyvärr blev det en mardrömsstart för min del. Nu kan det BARA bli så mycket bättre. Just nu sitter jag ute på vår stora terass och skriver till dig och strax ska vi på workshop och inspirationsföreläsning med 4good tjejerna.

Mallorca

Vi startade verkligen tidigt igår jag och Åse (och våra stackars män…). Flyget gick klockan 06:00 från Kastrup- Köpenhamn så strax innan tre gick jag upp. Fredrik var snäll att köra mig och Åse över till flygplatsen. Och i vanlig ordning skulle min bästa resepartner styra om i sin väska innan den lämnas in. Det slår ALDRIG fel!

Mallorca-2

Vi intog en stor och stärkande frukost på planet. Ojojoj vad mätt jag blev =)

Mallorca-3

Trots att jag har rest väldigt mycket så är det första gången för mig på Mallorca. Jag har haft lite svårt för att åka till detta ”turistiska paradis”. Men…. nu förstår jag varför många åker  så vackert!

20191003_094137

Väl på Hotel Feliz slängde vi av oss väskorna på och tog en GOD frukost för att sedan rusa upp på rummet och packade för en tripp till stranden Illetas.

Hotel Feliz

Vilket mysigt hotell, jag måste verkligen visa upp så mycket mer men du får en försmak nu

Hotel Feliz

Vi slängde oss i en taxi till stranden som låg 15 minuter bort ungefär. Det kostade 12 euro att ta sig dit. Treans buss hade tagit oss fram men idag tackar jag gudarna för att vi inte satte oss på en sådan. Denna damen bakom tangenterna började nämligen må illa. Riktigt illa. Väl framme på den vackra stranden började mitt hjärta pumpa i 180, jag började kallsvettas och kunde inte stå på benen…. Jag blev faktiskt riktigt rädd…

Mallorca-7

Sjuksyster Åse tog hand om mig och efter en stund så var det bara att kapitulera och ta en taxi tillbaka till hotellet. Jag klarade inte av att hålla ögonen öppna.

Mallorca-8

Jag började nästan lipa när vi var tvingade att åka, det var verkligen en magisk strand med MAGISKT vatten.

Mallorca-6

Som tur var kom vi till hotellet i rättan tid…. Jag däckade och sov tills det var dags att gå på middagen med 87 andra tjejer. Ingen kunde nog ana att jag legat i värsta migränanfallet några timmar innan. VIDRIGT…

Mallorca-9
Jag var väl inte riktigt klar i huvudet men jag åt och gjorde mitt bästa för att vara trevlig. Vilka underbara och härliga kvinnor det finns på denna resan. Idag ska jag nog klara att lära känna några. 
Mallorca-10

En av mig och Åse drack Cola Zero hela kvällen. Kan du gissa vem? Ledtråd? Kolla bilden.

 1. Vilket ställe och vilken resa du får vara med på. Jag är så avis på dig. Stranden ser underbar ut

  1. fnulan skriver:

   ja det är alldeles MAGISKT!!!

 2. Marie skriver:

  Ohh ni ser ju inte alls ut att ha det jobbigt, hehe så härligt

  1. fnulan skriver:

   Hahaha nääää inte direkt, men jag önskar att jag fick vara frisk 🙁

 3. Carro skriver:

  Usch det lätt absolut inget vidare vilken tur att du inte var ensam på stranden utan hade med dig åsa.Förstår att du däckade fort på rummet och att du lät bli alkoholen

  1. fnulan skriver:

   Ja fyyy det hade varit en riktig mardröm!!!

 4. Jag får alltid migrän när jag flyger, det slår inte fel. Vet inte om det är flygnerver eller värmen som gör det. Ligger alltid första dagen. Brukar prata med ullrik oxå. Blä. Hoppas det är bättre nu.

  1. fnulan skriver:

   Alltså kan det vara nåt sånt? Jag som flyger ofta och har faktiskt huvudvärk när jag är iväg på sånt här. Så skumt. Men detta var något i hästväg vad jag mådde dåligt… Kan varit något skov kanske. KRAM

 5. Maria skriver:

  Åh nej din stackare😪
  Hoppas det bara var tillfällig sinnesförvirring i magen.
  Krya Kram 🌸

  1. fnulan skriver:

   Ja det var mer en i huvudet =) KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..