Curling?

Hej vännen, jag övar på att bli vuxen och mer ego. Det tar tid att lära en gammal hund att sitta. MEN, häromdagen gjorde jag en bra sak (för att vara mig). Mira tar sig till skolan på egen hand och brukar ge sig av ganska tidigt. Pappa Fredrik fixade med alla morgonbestyr så att jag kunde lata mig lite längre.

Denna morgon ringer hon i panik till mig när hon kommit till skolan! Hon hade glömt sina nycklar och hon upptäckte det när hon kom fram. Mira ville att jag skulle komma med dom till henne.
Då sa jag NEJ! Ja, jag sa verkligen nej och blev lika chockad själv när jag hörde det. Var det verkligen jag, men där var ingen annan i närheten.

Jag visste att hon skulle hinna att hämta dom därför kunde jag vara extra tuff. Och Mira måste lära sig att hålla koll på sina grejer, ta ansvar! Hade jag kört ner dom till henne hade jag blivit stressad som en tok och hon hade lärt sig att ”mamma fixar”.  

Mira kom hem och hämtade sina nycklar och så tittade hon på mig och sa:
– Pappa är inte lika bra på att påminna som du mamma! Då glömmer man.
Hahahaha såklart… Jag kanske också behöver lära mig…

 1. Två bra grejer för dig med andra ord, du vågade säga nej och du fick bekräftat att du är bra på att påminna =)

 2. Amanda skriver:

  Mira är så himla fin och man måste ju lära sig, men jag vet jag har svårt jag med att säga nej men du är duktig <3

 3. Carro skriver:

  Bra Malin att du satte ner foten och sa i från på skarpen 👏 Detta behöver kanske ni båda öva på. ingen av er tog skadda utav att du satte stopp

 4. Mina skriver:

  Bra! Det är så svårt att sägs nej utan att få dåligt samvete.
  Men hennes kommentar är fin ❤ Mamma❤

 5. Emschen skriver:

  Ja men tänka sig det där utspelade sig i vår familj igår. Ja bortsett från att både jag och maken var på jobb så vi kunde inte hjälpa till. Son var arg som ett bi och tyckte att det var någon annans fel att han inte hade nycklarna med sig.
  Kan tillägga att han ringde sin pappa och inte till mig, han vet exakt vad han får för svar av mig. Jag är verkligen inte någon curlingmamma, på såna saker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..