ANNONS

Curling?

/

Hej vännen, jag övar på att bli vuxen och mer ego. Det tar tid att lära en gammal hund att sitta. MEN, häromdagen gjorde jag en bra sak (för att vara mig). Mira tar sig till skolan på egen hand och brukar ge sig av ganska tidigt. Pappa Fredrik fixade med alla morgonbestyr så att jag kunde lata mig lite längre.

Denna morgon ringer hon i panik till mig när hon kommit till skolan! Hon hade glömt sina nycklar och hon upptäckte det när hon kom fram. Mira ville att jag skulle komma med dom till henne.
Då sa jag NEJ! Ja, jag sa verkligen nej och blev lika chockad själv när jag hörde det. Var det verkligen jag, men där var ingen annan i närheten.

Jag visste att hon skulle hinna att hämta dom därför kunde jag vara extra tuff. Och Mira måste lära sig att hålla koll på sina grejer, ta ansvar! Hade jag kört ner dom till henne hade jag blivit stressad som en tok och hon hade lärt sig att ”mamma fixar”.  

Mira kom hem och hämtade sina nycklar och så tittade hon på mig och sa:
– Pappa är inte lika bra på att påminna som du mamma! Då glömmer man.
Hahahaha såklart… Jag kanske också behöver lära mig…

9
22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00