ANNONS

Jag utmanar DIG!

/

Du får INTE kommentera denna bild med något fint om mig eller bilden på mig. Jag förbjuder det med det bestämdaste! Du får endast kommentera vad som är fint hos DIG!! 
Jag eftersträvar inte komplimanger från andra, jag vill själv se med mina egna ögon att jag är fin. När Åse tog bilden på mig som du ser nedan så var jag inte alls nöjd. Då sa hon att hon önskade att jag såg det hon såg. Att det kan vara så svårt att se på sig själv med snälla ögon.

Så nu ska jag skriva som om jag kommenterar någon annans foto. Det tar verkligen emot att skriva fint om sig själv men:
Jag ser en härlig kvinna med vackert hår och stora fina ögon. Jag ser lekfullhet och kärlek i ögonen och en schysst urringning med ♥️. Även om det inte alltid syns är kvinnan väldigt stolt över att vara just den kvinnan hon är. 

Se så, kommentera med DET som du ser är vackert hos dig! Jag tror faktiskt att du vågar. Jag vet att du kan. 

Om du gör detta på din egen blogg så berätta det för mig så jag kan länka och visa all härlig kärlek vi ger oss själva! Kom igen! Vi gör en skön länklista med länkar där vi hyllar oss själva.

#självkänsla #selfesteem #fnulanutmanar

Img 20191012 162336 8263636988889931257926.jpg
21
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00