Satte kaffet i halsen

Hej fina du, TACK som attans för alla underbara kommentarer igår. Det är så skönt att vi kan prata med varandra och stötta. Jag ska verkligen berätta allt om operation och undersökningar. Det var många som vill veta mer.

Idag kom jag som ett åskmoln till jobbet. Det var ingen trevlig kollega Erika mötte. Hon fjäskade med kaffe och varma frallor, det hjälpte inte. Men en sak fick mig att sätta kaffet i halsen och gapskratta så kaffet flög över hela kontoret…
Kolla….

20191021 1750043902292280879360756.jpg

Ser du inte? Joooo kolla noga! Detta är det roliga…..

20191021 1748376677858717916219161.jpg

Denna lappen hade Cornelia satt upp på min anslagstavla =) Jag har ju bara bilder på Mira enligt henne. Och det har hon rätt i att jag har. Det roliga är dock att jag har tagit över min mammas anslagstavla och det enda fotot jag satt dit är det på mig och mannen. Så egentligen är det mormor Bodil som ska skämmas. Samt att den stora bilden på Mira är utskriven för att Elise skulle få den. Så det så.
Jag gillar dock tvätthögen vid Gabriels fötter, den känns igen liksom.

 1. Amanda skriver:

  Haha vilka härliga barn du har. Så ärliga men man ser att dom verkligen älskar dig. Och det var ju en fin bild hon hade ritat 😉

 2. Haha underbara barn du har.

  1. fnulan skriver:

   Haha samma humor som mamman!!

 3. Erika hade det JÄTTEBRA som vanligt med världens bästa chef 😘

  1. fnulan skriver:

   Jag tyckte synd om Erik,.. Skäms lite… LOVE

 4. Maria skriver:

  Ha, ha…låter som hos oss🥰

  1. fnulan skriver:

   Hahaha är det så =)

 5. He he, finfin bild tycker jag! Tycker dock att hon kunde rita hela familjen, det hade blivit ett coolt konstverk!
  Kram C

  1. fnulan skriver:

   Jaaa eller hur. Och hur kunde hon missa Elise liksom, hennes egna barn!!! Ska på torra land

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..