ANNONS

Skönheten och Odjuret

/

Jag och Cornelia var på premiär och såg Skönheten och Odjuret. Skulle Malmö Opera lyckas förvandla en älskad Disney film till en lika sagolik teateruppsättning i musikalens tecken? Det gjorde dom och det med bravur. Föreställningen har fångat känslan och älskvärdheten i Skönheten och Odjuret på ett exemplariskt sätt. Det var inte för mycket eller för litet. Det var avskalat på scenen och det förvånade mig, men jag gillade det. Det viktiga var det som tog plats, karaktärerna och den magiska musiken.

Jag och Cornelia satt förtrollade i 2 timmar och 50 minuter. Hon tyckte att det var det bästa hon sett på Malmö Opera. Jag önskar så att jag hade med mig Mira, hon hade ÄLSKAT det. Nu måste jag se den igen, oj vad synd om mig.
På ett ödmjukt sätt har man tänkt på att det är en föreställning många barn vill se. Det är inte skrämmande på ett hemskt sätt. Det är gjort med en fingertoppskänsla så att det passar alla åldrar att se.
Alltså så vackert! Proffsigt! Som vanligt på Malmö Operas uppsättningar.

Skönheten och odjuret

Haha Cornelia och en kille råkade ställa sig precis sidan om varandra för att fotas och det blev ett asgarv.

Foto: Katja Tauberman

Foto: Katja Tauberman

Foto: Jonas Persson

Foto: Katja Tauberman

Man får inte lov att fotografera under föreställningen så jag har tagit pressbilder istället. Det är positivt för mig, då upplever jag teatern via ögonen och inte genom kameran.

Skönheten och odjuret-2

Jag och Cornelia bokar alltid bord till pausen och tar oss något gott att äta. Det är alltid väldigt långa köer till serveringen i pausen.

Skönheten och odjuret-3

Skönheten och odjuret-6

Helt galet ljuvligt, och jag måste verkligen låta Mira uppleva detta hon med. Åh jag längtar redan!

Skönheten och odjuret-9

7
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00