Läslovs-planer och premiär

Fredag idag vännen, hur ser den ut för dig? Jag ska packa och fixa eftersom vi åker upp till familjen i Östergötland. Sen drar jag upp mot Stockholm för möte och kurs nästa vecka.

På tisdag kväll ska jag på premiär och fira med Hannah och Maggan när deras nya tv-program börjar sändas. Det blir partaj kan jag tänka mig. Jag följer med Hannah hem till Sigtuna för att sedan flyga hem från Arlanda på onsdag morgon. Vi har mycket att ta igen och det var så längesedan vi sågs. Det blir förmodligen många timmar vid hennes öppna spis med många samtal, skratt, tårar och kramar.

Nu ska jag hoppa i myspaltorna och få tummen ur stor-rumpan och komma igång. Det är en massa att göra på ”att-göra-listan” så det är lika bra att börja. Jag ska ta tjuren vid hornen som är jag i detta fallet. Fast då är det kanske mer ”ta klimakteriekossan vid hornen” som gäller?

Systrarna Graaf hösten 2019

Foto: Foto: TV3/Daniel Stigefelt

Systrarna Graaf på tv, det kan bara blir helt underbart. Både två är sprudlande härliga och underbara på alla vis, det ska bli kul att se!

 1. Diana skriver:

  åh… kul med premiär… hoppas du får några fina dagar

 2. K skriver:

  Det blir säkert ett roligt program som Graafarna kommer ha. Öpnna spisen hos Hannah ska ju var aspeciell om man läser hennes blogg och såg Anders hemma hos henne

 3. Madde skriver:

  Låter som om du kommer få ett par bra dagar. Sådana dagar är värda så mycket. Lite avis blir jag allt 🙂

 4. Men alltså känner du bara en massa kändisar? Ja du är ju trots allt lite av en kändis själv 😀 men det låter iaf som du har ganska mycket roligheter framför dig! hoppas allt är bra med dig annars <3

 5. Sanna skriver:

  Men så mycket roligt du har att se fram emot! NJUT ordentligt! Tycker också att det ska bli kul att se deras program 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..