Haha ett gammalt inlägg..

Haha jag dör av garv. Jag hittade ett gammalt inlägg. Lite ”att göra en Fnula” av det faktiskt. Du får läsa det på nytt eller är det nytt för dig.

Jag fick ett mail om att en bok jag hade reserverat hade kommit till bibblan.
BOK?, tänkte jag…??
Bibliotekarien på biblioteket tittade lite sorgset på mig när jag kom för att hämta boken. Jag förklarade förvirrat att jag inte kom ihåg att jag hade gjort en reservation och att jag inte visste vad det var för bok.
Hon tittade på mig och sen tittade hon på titeln på boken och sen på mig med ledsna ögon. Jag fattade ingenting förrän jag såg vad den hette:
”Allt du behöver veta innan du glömmer- en bok om alzheimers och demens”…
Då skrattade jag lite osäkert och försökte skoja till det och sa att det måste varit dottern som lånat den men att jag inte var säker. Det såg ut som att hon skulle börja gråta…. Jag rusade fort hem och frågade Cornelia och som tur var det hon som hade gjort en reservation på boken. Förlåt kära bibliotekstjejen att jag gjorde dig så upprörd.

Om jag ska vara ärlig så började jag bli lite rädd för mig själv där ett tag 🤪

  1. Ha ha, men det är ju jätteroligt! Sitter här och skrattar så att dottern undrar vad det är med mig 🙂
    Kram

  2. Amanda skriver:

    Hahah ja du när man kommer i sådan här situationer så vet man inte rikigt vad man ska säga heeh men tur att du inte är sinil i iallafall 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..