ANNONS

Haha ett gammalt inlägg..

/

Haha jag dör av garv. Jag hittade ett gammalt inlägg. Lite ”att göra en Fnula” av det faktiskt. Du får läsa det på nytt eller är det nytt för dig.

Jag fick ett mail om att en bok jag hade reserverat hade kommit till bibblan.
BOK?, tänkte jag…??
Bibliotekarien på biblioteket tittade lite sorgset på mig när jag kom för att hämta boken. Jag förklarade förvirrat att jag inte kom ihåg att jag hade gjort en reservation och att jag inte visste vad det var för bok.
Hon tittade på mig och sen tittade hon på titeln på boken och sen på mig med ledsna ögon. Jag fattade ingenting förrän jag såg vad den hette:
”Allt du behöver veta innan du glömmer- en bok om alzheimers och demens”…
Då skrattade jag lite osäkert och försökte skoja till det och sa att det måste varit dottern som lånat den men att jag inte var säker. Det såg ut som att hon skulle börja gråta…. Jag rusade fort hem och frågade Cornelia och som tur var det hon som hade gjort en reservation på boken. Förlåt kära bibliotekstjejen att jag gjorde dig så upprörd.

Om jag ska vara ärlig så började jag bli lite rädd för mig själv där ett tag 🤪

2
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00