ANNONS

Systrarna Graaf

/

I tisdags var det dags för de två härliga Systrarna Graaf att börja synas på tv:n. Jag var inbjuden på den härliga förfesten med nära och kära och skulle få titta tillsammans med huvudpersonerna. Tv3 bjöd in till ett par trevliga timmar med bubbel och gott käk. Efteråt gick Maggan och ett gäng ut och festade vidare men jag tackade nej och följde med Hannah hem till Sigtuna. Vi hade köksbords-häng med bubbel istället. Det var det vi behövde.

Nu vet du kanske att min telefon försvann, jag har helt enkelt fått sno bilderna jag hade skickat till Hannah och Maggan =) Så surt…

HANNAH

Jag var på möte i Stockholm och direkt efter åkte jag till Tv3 huset och mötte upp tjejerna. Det var två nervösa systrar backstage, men säg inte att jag sagt det.

hannah maggan

Alltid så vackra, poppiga och coola. Jag trodde att dom skulle ha värsta gänget med sminköser och hårfixare men där hade jag minsann fel. Tjejerna klarar av att göra sig snyggare på egen hand.

hannah och alla

Hannahs underbara mamma Linda kom för att stötta sina tjejer. Jag vet inte vad det är med den kvinnan men jag är alldeles förtrollad av hennes närvaro. Resterande bilder kommer från Tv3

_56I9506

Foto: David Sica

Sen fick Hannah och Maggan komma ut och glänsa <3 Jag hann inte ens göra mig iordning, jag fick se ut som jag såg ut och det var bra nog. Just nu är jag ganska osocial så jag gömde mig.

_56I9352

Foto: David Sica

Alla gäster bjöds på mat och bubbel.

_56I9451

Foto: David Sica

Här kommer Maggans man Filip med kärlek till sin älskade. Han är med en del i programmet och han gör succé. Det är inte alls konstigt egentligen, han är ju skåning!

(Denna bilden snodde jag från Johanna) Dessa pinglor satt jag tillsammans med och såg programmet, Linda Thelenius, Mona och Johanna. Johanna är alltid lika sprallig och glad när jag träffar henne, så mysig. På hennes och Monas blogg kan du läsa mer om kvällen.

_56I9486

Foto: David Sica

Här sitter jag, mina hakor och fantastiska Sandra som var min dejt för kvällen. Det är Åses fina vän som jag fick äran att träffa för två år sedan och jag gillar henne så mycket! Sandra är också en god vän till Hannah. OCH skåning =)

_56I9607

Foto: David Sica

Älskvärda Johanna var på plats och världens finaste Nina också. Det var så längesedan jag träffade dessa godingar så det blev många varma och långa kramar. Jag är alldeles för sällan i huvudstaden nu för tiden, jag måste bättra mig. Där är så många fina jag vill träffa oftare.

_56I9433

Foto: David Sica

Vackra Christina Melin med dotter och Martin var också på plats. Hon är så himla fin Christina. Vi har aldrig fått tid att umgås, jag hoppas att det blir så en dag.

_56I9644

Foto: David Sica

Här sitter vi och får se programmet innan alla andra. Jag fick chocken när jag såg mitt hår bakifrån, jisses vad långt det är!!

_56I9652

Foto: David Sica

Maggan ser väldigt stolt ut, visst gör hon. Och med all rätt!

Hannah pch baren

Hannah med barnen och vännen, alla så stolta!

Och programmet då, vad tyckte jag? Jo, det var så varmt, genuint och kärleksfullt men framförallt jätteroligt utan att det blev för mycket trams. Jag har känt Hannah sedan 2011 och var lite rädd för att se programmet om jag ska vara ärlig. Hannah är ju Hannah för mig och jag ville inte se någon annan. MEN, det var verkligen HON. Inget påklistrat och på låtsas. Genuint fina Hannah var det man fick se. Maggan har jag inte känt lika länge men hennes varma och omtänksamma hjärta och humor var det man fick se. Så härligt! Dessa systrar behöver inte göra sig till, dom är dom dom är.
Du måste se programmet och jag lovar dig att det du ser är sanningen. Du kan kolla på Viaplay!

_56I9600

Foto: David Sica

Hannah och jag dissade efterfesten för att få mysa med en flaska bubbel och bara prata vid Hannahs köksbord. I bakgrunden sprakade den öppna spisen och flickorna bakade chokladbollar. Jag förundrades så många gånger över kvinnan som satt där mitt emot mig, trots det jobbiga hon gått och går igenom (som du kan se i programmet) så sitter hon där, så rak i ryggen och så stolt. Och även jag blev stolt. Fina Hannah.

2
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00