ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grease på Nöjesteatern

/

Hej vännen, förra veckan avslutades med Grease på Nöjesteatern på lördagen och en hemskt sorglig söndag. Det var verkligen en vecka i berg och dalbana i känslor. Det är så skönt att ha fina vänner här inne när det är lite ledsamt. Nu berättar jag om det positiva ur veckan, musikal med Mira.

Jag och Mira hade dejt på Nöjesteatern och såg Musikalen Grease. Hon var så spänd och hon hade inte sett filmen. Jag försökte förklara för henne hur stort det är med Grease och hur alla kan alla låtar och att jag har sett filmen typ 100 gånger. Jag kan alla repliker.

Grease är Grease, och det är inget man leker med. Varje misstag skulle märkas. Jag var dock inte orolig, Nöjesteatern brukar alltid stå för succé med sina produktioner.

Cesare Righetti

Ganska snabbt visade Sandy och Danny att dom var rätt personer för uppdraget. Anton Hagmans sångröst överraskade mig stort! Jag trodde inte det om honom om jag ska vara ärlig och det var hans allra första musikal.
Och herregud vilken pipa Caroline Johansson Kuhmunen har! Där är en tjej som är van vid musikalscenen och det märktes, ett riktigt proffs.

Cesare Righetti

Sång och dansnumren var helt klart styrkan i uppsättningen, då förtrollades man fullständigt. Hela ensemblen gjorde ett makalöst bra jobb.

Cesare Righetti

Lotta Engberg har rollen som rektorn, tyvärr fick vi inte se henne så mycket. Och det var lite konstigt att se henne i en musikalroll, det är man inte van vid direkt =) Jag tror nog vi ser henne på fler teaterscener snart.

I pausen tog jag en tapas tallrik som vanligt och Mira njöt av en marängtårta. Föreställningen är 2 timmar och 45 minuter lång och med en paus på 25 minuter. Du kan beställa mat innan det hela börjar.

Cesare Righetti

Historien är lite omgjord för att passa teaterscenen och det var helt okej. Vissa saker saknade jag som till exempel när killarna moonar under dansen och när den roliga tjejen sjunger om att borsta tänderna. Det är säkert bara jag som sjuk Grease nörd som tänkte på det.

Föreställningen har verkligen gjort succé och jag kan lova dig att många gånger slog Mira till mig för att jag började sjunga med. Pinsam mamma… Det går dock inte att låta bli att haka på, Grease är en enda stor folkfestival!
Vi såg filmen här hemma på söndagen när Mira sa:
– Nä, mamma det var minsann bättre på teatern!
Och här får du ett litet smakprov

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

8
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00