Grease på Nöjesteatern

Hej vännen, förra veckan avslutades med Grease på Nöjesteatern på lördagen och en hemskt sorglig söndag. Det var verkligen en vecka i berg och dalbana i känslor. Det är så skönt att ha fina vänner här inne när det är lite ledsamt. Nu berättar jag om det positiva ur veckan, musikal med Mira.

Jag och Mira hade dejt på Nöjesteatern och såg Musikalen Grease. Hon var så spänd och hon hade inte sett filmen. Jag försökte förklara för henne hur stort det är med Grease och hur alla kan alla låtar och att jag har sett filmen typ 100 gånger. Jag kan alla repliker.

Grease är Grease, och det är inget man leker med. Varje misstag skulle märkas. Jag var dock inte orolig, Nöjesteatern brukar alltid stå för succé med sina produktioner.

Cesare Righetti

Ganska snabbt visade Sandy och Danny att dom var rätt personer för uppdraget. Anton Hagmans sångröst överraskade mig stort! Jag trodde inte det om honom om jag ska vara ärlig och det var hans allra första musikal.
Och herregud vilken pipa Caroline Johansson Kuhmunen har! Där är en tjej som är van vid musikalscenen och det märktes, ett riktigt proffs.

Cesare Righetti

Sång och dansnumren var helt klart styrkan i uppsättningen, då förtrollades man fullständigt. Hela ensemblen gjorde ett makalöst bra jobb.

Cesare Righetti

Lotta Engberg har rollen som rektorn, tyvärr fick vi inte se henne så mycket. Och det var lite konstigt att se henne i en musikalroll, det är man inte van vid direkt =) Jag tror nog vi ser henne på fler teaterscener snart.

I pausen tog jag en tapas tallrik som vanligt och Mira njöt av en marängtårta. Föreställningen är 2 timmar och 45 minuter lång och med en paus på 25 minuter. Du kan beställa mat innan det hela börjar.

Cesare Righetti

Historien är lite omgjord för att passa teaterscenen och det var helt okej. Vissa saker saknade jag som till exempel när killarna moonar under dansen och när den roliga tjejen sjunger om att borsta tänderna. Det är säkert bara jag som sjuk Grease nörd som tänkte på det.

Föreställningen har verkligen gjort succé och jag kan lova dig att många gånger slog Mira till mig för att jag började sjunga med. Pinsam mamma… Det går dock inte att låta bli att haka på, Grease är en enda stor folkfestival!
Vi såg filmen här hemma på söndagen när Mira sa:
– Nä, mamma det var minsann bättre på teatern!
Och här får du ett litet smakprov

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

8
14

Present till en trött klimakteriekossa…

---Inget samarbete mer än att jag fått testa tre produkter från Better You---

Hej finis, jag är så trött i knopp och kropp… Jag har precis som en manglad känsla inombords, det blev mycket som hände. Precis då kommer världens bästa mamma med en fin höst-blomstersak. Så fin och nu får den pryda köksbordet.

En annan vänlig själ är Maggan, hon har hört allt om mina kvinnobekymmer med hormoner som spelar polka inom mig just nu. Så när vi sågs i tisdags fick jag en present. Hon flinade lite när jag fick det, när jag läste på så förstod jag… Här var det grejer för både lust, skönhet och energi.

Burk 1  GRAAF´S ALL IN ONE LOVE: Bidrar till minskad trötthet & utmattning, normal energiomsättning & normal psykologisk funktion som är en lusthöjare med afrodisiakumin. CHECK på att den behövs….
Burk 2 
GRAAF´S ALL IN ONE BOOST Utvecklad för Friskvård & Energi och syftet är att alla (kvinnor och män) får en skjuts av båda delar. CHECK på att den behövs….
Burk 3 
GRAAFS NATURAL BEAUTY som är utvecklad för skönhet, hudvård och naglar men Hyaluronsyra, kollagen och kisel med mera. CHECK på att den behövs…. 

Just nu går min kropp igenom en stor förvandling när det gäller hormoner och det märks så himla tydligt. Jag måste hjälpa till för att göra det bättre. Därför är jag så tacksam för Maggans omtanke, hon vet hur pestigt jag mår i kroppen just nu.


Mira fick också en present, Better You Barn Boost är ett pulver man blandar ut i diverse och smakar jordgubb. Smart sätt att få i dom små vitaminer, mineraler och goda bakterier genom att göra en smoothie av det. 16 vitaminer och mineraler och endast naturliga råvaror får tummen upp från Mira.Just nu har Maggan ett erbjudande och rabattkod så att du får TJUGOFEM procents rabatt på hennes produkter! Jag har hört så gott om märket så jag ska bunkra upp med fler så jag har när det tagit slut det jag fick av Maggan. Använd koden ”premiärvip” så är 25% rabatten din och du kan beställa HÄR. Köper du fyra produkter är alltså den ena gratis

2
14

Systrarna Graaf

I tisdags var det dags för de två härliga Systrarna Graaf att börja synas på tv:n. Jag var inbjuden på den härliga förfesten med nära och kära och skulle få titta tillsammans med huvudpersonerna. Tv3 bjöd in till ett par trevliga timmar med bubbel och gott käk. Efteråt gick Maggan och ett gäng ut och festade vidare men jag tackade nej och följde med Hannah hem till Sigtuna. Vi hade köksbords-häng med bubbel istället. Det var det vi behövde.

Nu vet du kanske att min telefon försvann, jag har helt enkelt fått sno bilderna jag hade skickat till Hannah och Maggan =) Så surt…

Jag var på möte i Stockholm och direkt efter åkte jag till Tv3 huset och mötte upp tjejerna. Det var två nervösa systrar backstage, men säg inte att jag sagt det.

Alltid så vackra, poppiga och coola. Jag trodde att dom skulle ha värsta gänget med sminköser och hårfixare men där hade jag minsann fel. Tjejerna klarar av att göra sig snyggare på egen hand.

Hannahs underbara mamma Linda kom för att stötta sina tjejer. Jag vet inte vad det är med den kvinnan men jag är alldeles förtrollad av hennes närvaro. Resterande bilder kommer från Tv3

David Sica

Sen fick Hannah och Maggan komma ut och glänsa <3 Jag hann inte ens göra mig iordning, jag fick se ut som jag såg ut och det var bra nog. Just nu är jag ganska osocial så jag gömde mig.

David Sica

Alla gäster bjöds på mat och bubbel.

David Sica

Här kommer Maggans man Filip med kärlek till sin älskade. Han är med en del i programmet och han gör succé. Det är inte alls konstigt egentligen, han är ju skåning!

(Denna bilden snodde jag från Johanna) Dessa pinglor satt jag tillsammans med och såg programmet, Linda Thelenius, Mona och Johanna. Johanna är alltid lika sprallig och glad när jag träffar henne, så mysig. På hennes och Monas blogg kan du läsa mer om kvällen.

David Sica

Här sitter jag, mina hakor och fantastiska Sandra som var min dejt för kvällen.

Det är Åses fina vän som jag fick äran att träffa för två år sedan och jag gillar henne så mycket! Sandra är också en god vän till Hannah. OCH skåning =)

David Sica

Älskvärda Johanna var på plats och världens finaste Nina också. Det var så längesedan jag träffade dessa godingar så det blev många varma och långa kramar. Jag är alldeles för sällan i huvudstaden nu för tiden, jag måste bättra mig. Där är så många fina jag vill träffa oftare.

David Sica

Vackra Christina Melin med dotter och Martin var också på plats. Hon är så himla fin Christina. Vi har aldrig fått tid att umgås, jag hoppas att det blir så en dag.

David Sica

Här sitter vi och får se programmet innan alla andra. Jag fick chocken när jag såg mitt hår bakifrån, jisses vad långt det är!!

David Sica

Maggan ser väldigt stolt ut, visst gör hon. Och med all rätt!

Hannah med barnen och vännen, alla så stolta!

Och programmet då, vad tyckte jag? Jo, det var så varmt, genuint och kärleksfullt men framförallt jätteroligt utan att det blev för mycket trams. Jag har känt Hannah sedan 2011 och var lite rädd för att se programmet om jag ska vara ärlig.

Hannah är ju Hannah för mig och jag ville inte se någon annan. MEN, det var verkligen HON. Inget påklistrat och på låtsas. Genuint fina Hannah var det man fick se. Maggan har jag inte känt lika länge men hennes varma och omtänksamma hjärta och humor var det man fick se. Så härligt! Dessa systrar behöver inte göra sig till, dom är dom dom är.


Du måste se programmet och jag lovar dig att det du ser är sanningen. Du kan kolla på Viaplay!

David Sica

Hannah och jag dissade efterfesten för att få mysa med en flaska bubbel och bara prata vid Hannahs köksbord. I bakgrunden sprakade den öppna spisen och flickorna bakade chokladbollar. Jag förundrades så många gånger över kvinnan som satt där mitt emot mig, trots det jobbiga hon gått och går igenom (som du kan se i programmet) så sitter hon där, så rak i ryggen och så stolt. Och även jag blev stolt. Fina Hannah.

2
28