Mitt i centrum

---Inlägg baserat på pressresa med Unity Line & Radisson Blu Szczecin---

Nu är det dags att presentera boendet, Radisson Blu Szczecin som låg mitt i smeten och stenkast från all viktig historia i staden. Jag måste säga att vi hade sån tur med hotellet! Det låg helt rätt och bilen har stått orörd hela helgen och taxibilarna har blängt surt på oss. Runt hörnan fanns det stora köpcentrat Galaxy med 190 affärer! Och andra hörnan bjöd in på den röda turen för alla turister. Och inte nog med det, fantastiska spa:t Baltica Wellness & Spa lägg vägg i vägg. Välkommen in!

Radisson Blu Szczecin-2

Det är storslaget och pampigt hotell med sina 364 rum, konferensvåning, bar, tre restauranger, fitnesscenter och bad.

Radisson Blu_-2

Precis intill ligger det ett stort parkeringshus där man kan stå för en kostnad på 65 pln per dygn (cirka 160 kr). Det är bara att säga till i receptionen.

Radisson Blu Szczecin-9

Åh, vårt rum, to die for. Och nu ska jag tvinga mannen att vi ska fixa vårt sovrum och walk in closet som jag planerat länge. När han såg det i vårt hotellrum hur det egentligen var jag menade verkade det inte som att det är en möjlighet.

Radisson Blu Szczecin-8

Två toaletter, två tv apparater och massa teknik, snacka om att få oss att trivas. Vårt rum var nyrenoverat och låg på andra våningen.

Radisson Blu Szczecin-16

Jag har till och med haft ett litet skrivbord =)
Kolla nu på bilden under, där ser du hur det är avdelat mellan sovdel och sittdel, SÅ vill jag ha det hemma.

Radisson Blu Szczecin-12

Radisson Blu Szczecin-17

Radisson Blu Szczecin-10

Radisson Blu Szczecin

Som jag skrev i ett annat inlägg så är frukosten som den vanliga Radisson frukosten, helt perfekt!

Radisson Blu_-8

Ett annat stort plus med hotellet är tillgången till ett stort gym och ett mindre spa men framförallt en stor pool (MED badvakt). Så vill du inte besöka spa:t som ligger vägg i vägg är detta ett väldigt bra alternativ!

Radisson Blu_-5

Jag ÄLSKAR dom sittytorna med varma stenar. LJUVLIGT och avslappnande till max.

Radisson Blu_-4

Jag avslutade poolbadet på hotellet igår med en stund för reflektion i bastun. Vi har verkligen haft fina dagar och upplevt lyx på Radisson Blu i en historisk och vacker stad Szczecin. Jag är verkligen sugen på att komma tillbaka och uppleva våren. Hotellet är trots sin höga status verkligen prisvärt! Vill du inte uppleva staden utan bara mysa går det alldeles utmärkt.
Unity Line har samarbete med Radisson i Szczecin så åker du via dom får du ännu bättre pris! Det låter väl bra?

 1. Kamilla skriver:

  Men du vilken lyx lyx mys resa. Jag blir så avis på era dagar i Polen

 2. Amanda skriver:

  Vilket fint hotellrum ni hade ser verkligen fint ut och sängen ser underbar skön ut. En sån skulle man vilja ha själv 😀

 3. Mina skriver:

  Det ser så trevligt ut. Riktigt fina bilder och jag blir så sugen på att åka dit ❤

 4. Liw skriver:

  Det ser helt underbart ut. Kul restips! Blir sugen på att vara på tu man hand när jag ser bilderna. Fint hotellrum! Tog ni båten?

 5. Du får mig att bli jättesugen på att åka dit! Ja, till Polen överhuvudtaget!
  Hotellet ser jättefint ut!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..