ANNONS

Toxic area

/

God middag. Det blev lite sen ankomst till bloggen för min del, vi vaknade mitt i natten med ett välkänt och skräckinjagande läte från toaletten. Du vet det där ljudet av en mage som vänder sig ut och in och ett monster i ett skrikande läte krystar sig ut ur munnen. Det ljudet.
YEAH magsjuka in da house, Mira först ut.

Två timmar senare var det nästa mans tur att möta monstret. Svärsonen blev alltså besatt han med. MEN det får mig att fundera. Vi alla var ute och åt tillsammans igår och de enda som åt Pizza med skinka var Mira och Rasmus och de båda kräks idag.
Hur farao vet man om det är magsjuka eller matförgiftning?
Vi får se hur det utvecklar sig. Det är inte så kul att riskera att smitta ner andra och imorgon har jag ett viktigt farväl att ta ❤️

20191118 1219188380574585317919790.jpg
Idag tackar jag för den stoooooooora soffan. Då kan jag sitta på andra sidan och inte vara för nära men ändå vara här. <3

9
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00