ANNONS

YOUMP, for my love, YOUMP IN….

/
---Inlägget är baserat på en pressinbjudan från Yoump utan krav på motprestation---

Hur högt kan du hoppa, om du åker till bästa trampolinparken Yoump kan du hoppa JÄTTEHÖGT! Vi besökte deras stora hopp paradis i Helsingborg igår. Det var dags för 10 års kalas. Hopp Hopp Hurraaaaaaa!

Yoump-2

Det var minst sagt åtta taggade tjejer som hoppade in i bilarna hemma i Veberöd. Spellistor på Spotify ordnades och tjejkonserter ljöd från platserna i baksätet. Herregud vad 10 åringar kan låta mycket haha. Cornelia och Elise var också med så att alla kunde få skjuts. Ledsamt nog var flera sjuka i den där berömda magsjukan..

Yoump-3

När vi kom fram var det dags för säkerhetsinstruktioner. Dessa stod också överallt i parken. Där fanns även gott om personal som hade bra koll.

Yoump-4

Oskar kom och var barnens kalasvärd. Och vet du, tjejerna höll på att svimma, han är nämligen en stor Tik Tok kändis. Kunde det bli bättre? Strumpor, band och annat skulle fixas inför kalaset.

Yoump-7

Det är svårt att berätta om storleken på arenan, men det är gigantiskt… För att det inte skulle vara för mycket folk samtidigt hade dom ett smidigt system med färger som berättade vem det var som skulle vara inne på arenan och hoppa. Allt var snyggt, städat och välplanerat in i minsta detalj. Vill man som förälder inte vara med i trampolinparken kan man hänga i cafeterian där det serveras det mesta. Det finns MASSOR att göra! Till och med jag hoppade.

Yoump-9

Yoump-10

Detta blev en stor favorit bland tjejerna. Det roligaste var nog att få ner Oskar genom fusk =)

Yoump-5

Detta blev favoriten, att kasta sig bland de härliga skumgummisakerna. Du skulle sett Cornelias min när jag kastade ut en gapskrattande Elise i högen. Den lilla var i sitt esse ”hoppa mommo, hoppa mommo” Och det gjorde jag.

Yoump-6

Yoump-12

Efter en timmes hoppande var det dags för paus. Vi hade beställt ett kalaspaket och det ingick strumpor, partyhattar, present till Mira, dricka och hopp i massor. Som tillval tog vi glass, pizza och godispåsar. Det är så himla skönt att slippa fixa själv!

Yoump-13

I kalasrummet käkade tjejerna, drack slush/läsk och smaskade på god glass. Självklart så var det paketöppning och finsång för Mira.

Yoump-15

Yoump-16

Det blev faktiskt 45 minuters hopp till efter maten. När vi frågade barnen vad det bästa var med Yoump sa ALLA att det var personalen som var i arenan hela tiden och hjälpte barnen hur dom kunde göra och visade coola trick och tips.

Yoump-17

Som jag skrev tidigare var säkerheten viktig på Yoump och som du säkert förstår sker det en del olyckor på plats. Då rycker personalen in och agerar sjukvårdare de lux på plats. Denna kille hade trampat fel och det tog inte lång tid förrän dom var där med sjukvårdsväskan och ispåsar. Proffsigt och tryggt. 

Yoump-18
Efter 2,5 timme på plats var det dags för oss att ta oss hemåt igen. Jag kan avslöja att det var väldigt mycket tystare i bilen än på vägen dit. Priset ligger på 99 kr för en timmes hoppande, det är ett riktigt bra pris. Och är det något barn behöver idag så är det aktiviteter som denna.

Yoump-20

Tack Oskar och Yoump för att ni gjorde (som Mira kallade det) världens bästa kalas någonsin! Mira har redan bokat in sig nästa år. I present av trampolinparken fick hon också en gratis hopptimme. Den ville hon använda idag…. Vi var i Helsingborg men samma finns på nio olika städer. Jag hoppas att dom kommer till Veberöd snart =).

Yoump-21

Kvällen blev lugn här hemma. Det var en viss person som däckade på soffan i två timmar när vi kom hem…. Eller förlåt, nu ljög jag. Vi var TVÅ som däckade men jag berättar inte vem.

*Även om Mira blev inbjuden så är det vårt ärliga omdöme om parken. 
14
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00