Så trött på alla tjurskallar

Du, vännen, jag lider. Jag är omringad av en massa surfisar. Var jag än är så möter jag dom. Alltså är det bara jag eller är alla på sjukt dåligt humör? Jag ska inte säga att jag är ett undantag, jag är en ganska bitsk kärring för tillfället, men.. när till och med jag som är på skithumör tycker att andra är värre då är det värst. Det känns som att det är VM i tjurskalleri just nu. Alla är vinnare. Eller förlorare om du frågar bittertanten..
Hur är det med dig? Är du också på tvärdåligt humör? Känner du att alla omkring dig är gnällspikar?
När jag rör mig ute ser jag alla som små mini-Grinchens som klampar omkring med sänkt blick, dock är jag nog den största. Däremot så försöker jag tygla mig, alla andra behöver inte bli förgiftade av mitt skithumör.
Puss på dig surfis, jag gillar dig ändå. 

Här var det en Mira som surade för att hon inte fick en häst och jag sa till henne att det räckte väl med den hon har och pekade på den på bilden haha =)

 1. jessica skriver:

  haha jo visst känns man omringad av gnällspikar som ogillar julen. eller ja till stöst del här är nog det på hemmafront, då jag älskar julen , och min sambo är mer som grinchen , som går runt och suckar åt alla tomtar som jag tar fram haha. Dock ska jag nog försöka vara snäll iår och inte reta sambon för mycket, som det året jag sätt upp julgranskulor i kylskåpet bara för att retas lite med hans antijulen, XD

 2. Julia skriver:

  håller med alla verkar super bittra och sura. Man blir ju inte gladare själv när folk är sura. Med mig är det faktiskt bra och jag försöker vara positiv och glad 😁

 3. Jadu jag är oxå rätt bitter just nu delvis för man inte har nått o göra på dagarna .

 4. Madelen skriver:

  Vad fin häst hon har och jätte fin bild

 5. Kamilla skriver:

  Jag hade en riktigt surfis framför mig i kassan på ICA igår. Gnällde och klagade på allt och alla. Att de bara orkar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..