Fel att få en ny förlovningsring?

--- I annonssamarbete med Vanbruun.com---
Vad tycker du vännen, är det fel att skaffa sig en ny förlovningsring? Min ring från stenåldern passar inte längre och jag har blivit mer bling-bling sedan jag fick den fina ringen på Pasha Bay 2007  i titan av mannen för 100 år sedan. Att den inte passar måste faktiskt bero på att ringen har krympt. Det kan absolut inte vara så att mina fingrar ”tjocknat till”. Det förstår väl alla. Då borde en ny ring vara bättre än ingen väl? Folk kan ju tro att jag har gift mig utan att vara förlovad. Skamligt.
Sen har vi Cornelia, hon får ingen ring alls av Rasmus. Du kan väl aldrig tro att hon tjatar om det men orden ”jag struntar i vilket” som slutrefräng. Det vet ju både du och jag att hon visst det gör. Jag har dock sagt till henne att dom ska överleva småbarnsåldern innan dom ens tänker tanken på giftermål och förlovning. Klarar dom av små telningar som Elise klarar dom allt =). Först då är det tid för att välja ut något vackert som ska smycka deras händer.

När det väl är dags för förlovningsring eller vigselring har jag ett bra tips till både Rasmus och Mannen min, VANBRUUN.COM. Dom har nyligen firat 5 års jubileum som Sveriges snabbast växande online smyckesföretag med exklusiva diamant- och förlovningsringar. Företaget finns i Sverige, Norge och Danmark men skickar faktiskt till hela världen. Nu börjar utbudet utökas med andra smycken också.

Anledningen till att jag tycker att detta är ett bra online köp är på grund utav att VANBRUUN sätter kvalitet i fokus och inte kvantitet. Du kan till och med designa din egna ring! Så kom igen nu Rasmus och Mannen, se till att designa varsin ring till era älskade som verkligen är värda varje liten diamant i världen. Eller hur!

Nu ska du få se mina topp tre på önskelistan =)
TuJZ2_B1

Vackert snirklad ring med stenar i och sedan den klassiska vigselringen är så fin. Kombon får en hedrande tredje plats, Celine och alliansringen Luna får tummen upp!
4Xn1zYNx
Kolla denna ringen, Grace, klassiskt enkel men utformningen på stenen är makalös med inramningen av de små stenarna. Den ligger nummer två på min önskelista.
DJB00DGm
Denna kombon är också vacker, Clara tillsammans med Ilona. Jag gillar det enkla men blingiga massor. Den får bli min nummer ett på vill-ha-listan. Vilken blir din favorit?
 1. Ami skriver:

  Jag har inte haft mina på minst 5 år på fingret… jag tror ju dock att mina leder är problemet- ringarna fastnar där.. såklart är vi värda nya ringar!! Jag gillade nummer tre bäst. Jag hade också valt något annat än de jag har i en låda i garderoben.. mina prinskorvar vill ha något smalare nu hihihi

 2. Marie skriver:

  Påminner lite om vår dag, har också varit på julmarknad =D, så härligt

 3. Jag kan inte ha min ring längre…en simpel,smal guldring. Jag har börjat svullna så om fingrarna..för 10 år sedan var ringen nästan för stor.
  Har en stark misstanke om att jag hamnat i nåt förklimakterie..jag har den åldern inne nu. Sägs det. Jag lovar att jag är bara 25. Plus lite till.

  Häpp!

 4. Oj…. de var superfina alla tre men tror jag gillade den första bäst och sedan nummer tre. Jättevackra. Men skulle se malplacerade ut på mina tjocka korvfingrar 😂

 5. Malin skriver:

  Alla ska självklart göra det som känns rätt för just dom. Vi är ju alla olika.
  Jag skulle aldrig vilja byta ut mina ringar. Värsta fasan är att tappa dom och behöva skaffa nya.
  Ringarna symboliserar så mycket för mig och jag vill bära just dom ringarna jag fick av min man vid just dom tillfällena.
  Vill jag ha nåt nytt och blingit på fingrarna så skulle jag köpa nån ring att bära på nåt annat finger 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..