Vilken dag!

Hej finaste.
Är du redo för helgen? Tyvärr kan inte jag avslöja vad vi ska göra ännu för då avslöjar jag Miras kalender ju. Idag har det varit möte i skolan tillsammans med mannen. Och ikväll enligt Miras kalender ska vi pynta julgranen och vi ska även måla som vi hoppade över igår eftersom Mira ville ta det lite lugnt. Den där kalendern har verkligen blivit succé!

Nu ska jag ta fram alla julgransgrejer och svära över belysning som konstigt nog hamnat i en enda röra i en låda ingen rört sedan förra årets jul. Och dagens viktigaste fråga, ska ljusen funka eller ej… Du får bildbevis sen…
KRAM

  1. Hoppas att ni hade en mysig kväll & att granen blev tjusig! Dottern & jag ska till Båstad på afternoon tea idag (såg bland kommentarerna att afternoon tea verkar poppis idag 🙂 ).
    Happy saturday!

  2. Camilla skriver:

    Det låter som en riktigt mysig kväll 😍. Själv ska mannen och jag på julbord ikväll och imorgon är det afternoon tea hos svärföräldrarna och då får Lilleman följa med och bli bortskämd 😍.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..