ANNONS

Vilken dag!

/

Hej finaste.
Är du redo för helgen? Tyvärr kan inte jag avslöja vad vi ska göra ännu för då avslöjar jag Miras kalender ju. Idag har det varit möte i skolan tillsammans med mannen. Och ikväll enligt Miras kalender ska vi pynta julgranen och vi ska även måla som vi hoppade över igår eftersom Mira ville ta det lite lugnt. Den där kalendern har verkligen blivit succé!

Nu ska jag ta fram alla julgransgrejer och svära över belysning som konstigt nog hamnat i en enda röra i en låda ingen rört sedan förra årets jul. Och dagens viktigaste fråga, ska ljusen funka eller ej… Du får bildbevis sen…
KRAM

2
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00