Här pratar vi julstämning!

Vännen, det är svårt att få till tiden att blogga nu när det händer så mycket. Jag längtar faktiskt väldigt mycket efter julledigheten så att jag kan komma ikapp här inne med dig. Denna helgen har varit alldeles alldeles magisk! På riktigt UNDERBAR.

Igår var jag och Mira på konsert på Malmö Live och såg ”Nallens julstämning” tillsammans med Malmö Symfoniorkester. Barn i alla åldrar (rek. fyra år) stod förväntansfullt med sina nallebjörnar och väntade.

Malmö Live Nalles julstämning-17

Malmö Live Nalles julstämning

Mira visste inte riktigt vad det var så hon var lite ”si sådär” begeistrad. MEN, oj vad hon blev förtrollad precis som sin mamma. Det räckte att hon kom in i konserthallen.

Mira Malmö Live

Malmö Live Nalles julstämning-6

Det var en helt underbar konferencier Henrik Ståhl som vägledde barnen genom de cirka 50 minutrarna. Föreställningen var verkligen inte bara för barn!

Malmö Live Nalles julstämning-10
Jag vet inte om man fick fota men alla andra gjorde det så jag vågade🙈. Dirigenten Alexander Hanson dansade loss och lät barnen vara en del av föreställningen och känna sig som stjärnor dom med.
Malmö Live Nalles julstämning-9

Åååå detta Luciatåg från Lars-Erik Larsson gymnasiet (Måns Zemerlöv och Timbuktus gymnasieskola ;)) som fyllde hela konserthallen med fantastisk sång gjorde så att jag började grina. Det var så vackert…. Och till tonerna av Malmö Symfoniorkester så ställde sig varje litet hårstrå på kroppen rakt upp.
Malmö Live Nalles julstämning-12
Det var en helt magisk föreställning vi var på. Malmö Symfoniorkester och solisten Sabina Zweiacker fick till och med denna Grinchen att längta efter julafton. Och kolla vad som hände till sist……
Malmö Live Nalles julstämning-13

Jadå det började snöa! Coolt eller hur! När vi gick därifrån så sa Mira bestämt att hon minsann ska kolla de kommande Nalle konserterna till våren. Bara så att jag visste om det redan nu. Jag ska dock erkänna att det är faktiskt inte bara Mira som längtar efter det utan även jag!

Malmö Live Nalles julstämning-19

Vi tog tåg och buss hemåt till Veberöd och hann med en liten fika. Och hemma hos Cornelia väntade alla andra tjejer för tjejkväll med Tacos
Malmö Live Nalles julstämning-21
En skitbra lördag med andra ord❤️. Vad gjorde du vännen? Idag har vi varit på Miras teaterföreställning och firat min och mannens födelsedagar med familjen. För vet du…. Någon fyller år imorgon, MOI!

 1. Jessica skriver:

  Men åh asså finns inget mysigare än jul shower, där får man verkligen julkänsla som bara den 😍😍

  1. fnulan skriver:

   Nääää exakt! Så himla härligt

 2. Amanda skriver:

  Vilken härlig lördag du hade med Mira. Vilken söt nalle och vad roligt att ni båda gillade föreställningen. Tacos är aldrig fel 🙂

  1. fnulan skriver:

   Ja det var en fin stund tillsammans!!

 3. Men vilken mysig dag! Och helg! Förstår att du inte hinner blogga 🙂
  Hoppas du kan sova gott & vaknar upp utvilad till den stora dagen! Kramar till dig!

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa man måste ju välja vad som är viktigt eller hur!

 4. Marie skriver:

  Oh verkar som en toppenlördag och det verkade vara en underbar föreställning med nallen till hands.

  1. fnulan skriver:

   Ja, din lilla tjej hade nog älskat det!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..