ANNONS

Min arbetskamrat kommer att halshugga mig

/

Hej fina vännen, är det bra med dig? Här är det faktiskt ganska bra, men både jag och Mira ville att det skulle vara helg idag. Kanske även resten av veckan också.


Kan du hjälpa mig med en sak? Jag förstår inte min kollega alls. Jag vet att hon kommer att gå igång fullständigt på mig imorgon. Varför? Jo kolla här;


20191216 1725442535140615161449620.jpg

DETTA! Erika kommer att få TUPPJUCK fullständigt. Det är hennes egna fel. Jag kan inte hjälpa att hon gick hem tidigare än mig när jag behövde en ny pärm. Nu får hon stå ut och skylla sig själv för att jag har en handskriven pärmryggslapp. Ska vi slå vad om att pärmen har en ordentlig etikett imorgon när jag kommer till kontoret?


I Think so, I know Erika!


Du SKYNDA in på min Instagram, jag har precis lagt ut en GRYM tävling där!!! Vinn åt barnen, barnbarnen eller din lata gubbe!

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00